Publicitat
Política · 21 de Maig de 2018. 17:47h.

Rajoy reclama un govern "viable"

El president de l'Executiu espanyol demana a Torra el compliment de la llei

Rajoy reclama un govern "viable"

Mariano Rajoy (Foto: @marianorajoy)

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat aquest dilluns un govern "viable" i que sigui capaç de dialogar "seriosament" amb l'Estat. Rajoy ha afirmat que només així es podrà recuperar la "normalitat institucional" a Catalunya, durant la inauguració de l'Assemblea General de Socis del Círculo de Empresarios de Galícia.

El cap de l'Executiu espanyol ha manifestat que el què està passant a Catalunya posa en risc el progrés econòmic a Espanya i ha assegurat que farà "tot el que estigui en la seva mà" per superar la situació. "El que està passant a Catalunya, i jo espero que s'arregli i aviat, no ens ajuda des del punt de vista econòmic" ha dit.

Rajoy, durant la seva intervenció, ha reclamat el compliment de la llei, ja que són "les regles del joc". "En un país que forma part de la Unió Europea i que és una de les potències més importants del món, la llei s'ha de complir, i la llei ens afecta a tots" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 22/05/2018 - 13:43

Rajoy es un inepto, el líder de un partido de corruptos y difícilmente va a solucionar nada, pero hay que reconocerle que dice obviedades como nadie.
No al supremacismo.
#StopTorracism

#5 Protágoras, bcn.España, 21/05/2018 - 19:01

Si Rajoy tuviera dignidad en lugar de pedir diálogo lo debería hacer es negarse a hablar con un racista como Quim Torra. Debería tener presente las palabras de Churchill; "Os dieron a elegir entre el deshonor y la guerra… elegisteis el deshonor, y ahora tendréis la guerra”.

#4 joan, manresa, 21/05/2018 - 18:30

tinu.)d'estadista..,i unas gotas de realisme,avui viuriem amb pau,prosperitat i certas alegries...,Pro no..,el seu tarannà de polític enclat en el temps..,ens a portat al caos....,Catalunya no te un problema are...,es un problema ya de centúries..,no volguer veure axó,es d'una miopia molt greu. Políticament es paga car.No repetim temps passats..

#3 joan, manresa, 21/05/2018 - 18:23

El Casal i tancant ya...----Sr.Rajoy...,Vosté parla del compliment de la llei ...???Per pixar i no treure gota..,----amb perdó---,Tenim un sidral polític i nomes sap parlar de lleis....,Voste i el seu partit amb col·laboració amb el PSOE,es varen carregar L'Estatut.....,i aqui varen començar els problemas. Amb una miqueta d'inteligencia (cont

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 21/05/2018 - 18:21

Los indepes saben que el 155 hubiera expirado al elegir un gobierno efectivo, pero claro, a falta de argumentario y sin mayoría de votos al independentismo solo le quedan la rabia y el victimismo, y no puede permitir que la normalidad institucional deje que se apaguen. La fuga de empresas no les importa.
#StopTorracismo