Política · 17 de Maig de 2017. 09:41h.

Rajoy recorda a Rufián que el Metro no depèn de l’Estat

"Ocupis de les seves obligacions i no facin de la política un exercici contra Madrid"

Rajoy recorda a Rufián que el Metro no depèn de l’Estat

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha replicat el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, que li ha retret els problemes viscuts a l’Aeroport del Prat. Rajoy ha recordat els problemes que pateix el Metro de Barcelona, que no depèn de l’Estat. “Senyor Rufián, es poden dir coses i fer coses sense necessitat de faltar al respecte a les persones. No costa res, quedaria vostè molt bé i fins i tot semblaria vostè un senyor simpàtic, però les coses són com són”, ha dit.

Rajoy ha al·legat que les cues a l’Aeroport responen “a un problema de seguretat” i ha assegurat que augmentarien el número d’agents i d’equips informàtics. També s’ha compromès a “fer un seguiment perquè les coses vagin bé en el futur”. “Però posats a dir coses, podrien fer el mateix en el Metro de Barcelona, per no donar-li la culpa sempre a aquest concepte jurídic indeterminat que vostè diu Madrid”, ha indicat.

“En el metro hi ha vaga, hi ha aglomeracions, hi ha problemes a les  andanes i també hi ha mossos d’esquadra fent el que vostè diu que la policia no fa”, ha recordat. “Ocupis de les seves obligacions i no facin de la política un exercici contra Madrid, perquè vostès tenen moltes competències i fan molt mal als ciutadans, vegin el Metro de Barcelona”.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#19 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 18/05/2017 - 09:49

El Metro tampoc no depèn de la Generalitat (del nord) sinó del Cap i Casal de Catalunya, és a dir de la casa de la vila de Barcelona. Ben informat el president de la Castella imperial...la qüestió és contestar alguna cosa.

#18 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 18/05/2017 - 08:19

Dotze eurodiputats de sis països denuncien a la Comissió Europea la querella contra Borràs.
Els parlamentaris reclamen una investigació sobre la situació de "l'estat de dret a Espanya" per les "sospites" d’interferències polítiques en el sistema judicial.

#17 Albert, Barcelona, 17/05/2017 - 23:04

El metro depèn de l'Ajuntament, no de la Generalitat. I comparar un dia concret de vaga amb una incompetència sostinguda i reiterada, un insult. En comptes d'assumir errors, fent el ridícul sortint amb bestieses sense cap relació.

#15 Escèptic, Bcn, 17/05/2017 - 21:12

Aquest Rufián, no és més burru perquè no s'entrena. Ha plantejat les preguntes amb una xuleria, que tot i tenir raó en el fons, li ha posat en safata la resposta a Rajoy, que ha estat francament hàbil.
I mentres els perjudicats els de sempre, nosaltres, el poble ras.

#14 JUANICO, Barcelona, 17/05/2017 - 19:06

Una pregunta

Algú sap si a altres aeroports espanyols hi ha els mateixos problemes, les mateixes cues ?

A Barajas això també passa ?