Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2016. 15:30h.

Rajoy veu “barbàrie” a Catalunya

Defensa que el compliment de la llei "és el que diferència els Estat civilitzats”

Rajoy veu “barbàrie” a Catalunya

Rajoy, durant l'acte

Mariano Rajoy ha tornat aquest dissabte a Barcelona, acompanyat de la plana major del Partit Popular, per tancar la convenció del partit sobre l'enfortiment institucional. Amb Rajoy han vingut la secretària general, María Dolores de Cospedal, i la vicepresidenta en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría.

Rajoy ha afegit que la proposta del PP després de les eleccions ha estat sempre la mateixa: coalició entre PP i PSOE. Per una raó, ha dit: "és necessari". "I si s'hi volen incorporar C's, els vots dels quals no decideixen, estarem encantats", ha apuntat.

El dirigent creu que PP i PSOE coincideixen en moltes coses. I, a més, ha subratllat que 15 països de la Unió Europea han adoptat aquest model. "Això és el que vam dir el 21 de desembre i això és l'únic que és viable, avui, abans d'avui i des del 21 de desembre al nostre país”, ha remarcat.

El president del govern espanyol en funcions també ha advertit que, mentre ell presideixi l'executiu, "no es permetrà la fallida de la sobirania nacional" ni que "es posi en dubte la unitat nacional".

"Sempre hem estat disposats a parlar amb tothom, amb qui pugui aportar, però el que hem dit és que amb la unitat d'Espanya i la igualtat dels espanyols no s'hi juga”, ha deixat clar.

El president espanyol ha avisat que el compliment de la llei "és el que diferència els Estat civilitzats i importants, de la barbàrie"."Quan no hi ha llei, l'única que existeix és la llei del més fort".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 modium, Moià, 10/04/2016 - 11:35

El què diferència un estat civilitzat com catalunya d´un estat incivilitzat com españa, és que el primer vol votar i l´altre no el deixa i com el diu el Carod s´haurà de tirar pel dret, i llavors veurem qui són de veritat els bàrbars de la messeta.

#9 Neferu., Barcelona, 10/04/2016 - 11:17

Gran verdad. Hay mucho odio. Se obliga a los niños a hablar solo catslan a odiar a España y al pobre Mariano le jalean malamente turbas incontroladas por defender la unidad patria.

#9.1 Jordi B., L'H, 10/04/2016 - 15:32

Troll, no eres Neferu, desiste, porque lo sabemos todos; los que coinciden con ella y los que discrepamos con ella

#9.2 Hector., Bcn, 10/04/2016 - 18:49

Si es Neferu, lo sé de buena tinta y también es Jordi B.
Y algunos otros. La soledad lleva a estas cosas.

#9.3 Jordi B, L'H, 10/04/2016 - 22:31

Troll, és molt trist, molt cobard i molt lamentable per intentar impedir que gent que opinem diferent entre nosaltres però que ens respectem, poguem intercanviar opinions entre nosaltres amb respecte i fins i tot amb efecte.
Insisteixo tan poca cosa ets que ho has de fet tot d'magat.Per mi, continua

#8 Vicky, Mataró, 10/04/2016 - 00:59

El partido que tiene más imputados de España y de Europa por corrupción o sea por NO cumplir la ley es el PP, antes de ver la paja en el ojo ajeno mejor ver la viga en ojo propio Marianico.

#7 Karhu, Bcn, 09/04/2016 - 20:47

Complimentnde la llei, començi amb els seus amics.
Igualtat entre espanyols? Ho dius pel PER? Pel deficit? Per l'iva a canaries? Pels concerts economics? O per una avia sense estudis que enten el que firma a les preferents pero una infanta educada no? Especifica...

#6 Poca-solta, Barcelona, 09/04/2016 - 20:18

Sempre tan cordial: ha vingut a dir-nos «bàrbars»