Publicitat
Política · 21 de Març de 2012. 08:49h.

Rajoy volia "un govern com el de Matas"

"Aquest és el govern que jo vull per a Espanya"

L'actual president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, posava a Jaume Matas com a exemple el 2004. Així, durant un míting, assegurava: "vull començar la meva intervenció dient quin govern vull jo per a Espanya i quin govern no vull jo per a Espanya. Jo vull un govern com el que presideix Jaume Matas a les Balears en aquest moment. Aquest és el govern que jo vull per a Espanya".

A continuació hi afegia: "i què és el que no vull? Doncs un govern com el que hi havia abans que Jaume Matas fos el president de les Balears". A la fi d'aquest mateix any, en una altra visita a les Illes, en aquest cas pel Congrés regional que va reelegir a Matas, Rajoy es va referir al seu company com "un president seriós" que liderava un govern "molt millor que el Govern d'Espanya ", en mans del socialista José Luis Rodríguez Zapatero.

Rajoy, amb Camps i Matas
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Barcelona, 21/03/2012 - 15:28

Ah, doncs jo penso que Rajoy s'equivoca... en el cas de Catalunya seria cent mil vegades millor un govern del PPciu com el que hi hagut sempre, vull dir a més a més de l'Arturu i CiA, un Consell Assessor de Sabis format per Pujol, Millet, Alavedra i Prenafeta.

#2 Pere, Catalonia is diferent, 21/03/2012 - 10:06

Y para Pujol, De la Rosa era un emoresario catalàn ejemplar, y Estivill era el mejor juez catalán, para el ex- president intocable...

#2.1 Xipolleig, Barcelona, 21/03/2012 - 10:21

Peret, la dreta espanyola, des de la Restauración està impregnada de corrupció, nepotisme, malversació i malbaratament. Els anomenats d'esquerra han fet el mateix.
Per cert, De la Rosa i Estivill independentistes ?. Tot era pur regionalisme CyU, a qui pretens enganyar ?.

#1 badapetita, badalona, 21/03/2012 - 09:51

Mes o menys com el govern de la autonomia valenciana. Exemples edificants per enmirallar-se.