Política · 4 de Febrer de 2021. 18:06h.

Ramon Cotarelo tracta ERC de "cinquena columna"

JxCat el convida a un acte de campanya

Ramon Cotarelo tracta ERC de "cinquena columna"

El politòleg i escriptor Ramon Cotarelo ha tractat Esquerra de "cinquena columna", "lacais dels espanyols", "partit estructuralment corrupte" i "màfia d'endollats", entre d'altres en una sèrie de tuits que ha publicat aquest dijous.

Els tuits els ha fet després de conèixer-se que participarà que participarà en un acte de campanya de Junts per Catalunya. Junts de Torrelles de Llobregat l'ha convidat a fer una xerrada en línia per debatre "com hem arribat al 1-4F des de l'1-O i ens donarà una mica de llum per endevinar les intencions dels nostres líders polítics".

Cotarelo considera que Esquerra, actual soci de JxCat al Govern, són "lacais dels espanyols a Catalunya". També opina que els republicans fan "valer recursos públics per a finalitats privades". El politòleg ha assenyalat en aquest sentit que "el camarada comissari Sergi Sol, que controla TV3, abans amagava que cobrava 90.000?€ any com a 'assessor' de Pere Aragonès, un altre endollat erki, que no ha treballat mai en la seva vida".

També ha afirmat que "Esquerra és un partit estructuralment corrupte, una secta d'endollats que viuen dels diners públics a canvi de seguir la línia del partit de col·laboració amb Espanya, dictada pel líder suprem i indiscutible, el camarada Junqueras".

Finalment, ha assegurat que els republicans són "la cinquena columna espanyola a Catalunya" i que "Esquerra no és un partit polític, sinó una màfia d'endollats que viuen molt bé a costa del contribuent per fer el joc brut (ells mateixos ho diuen) als espanyols". "És l'odi dels mafiosos i delinqüents quan es veuen descoberts", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Aragonosaurus, Teruel , 05/02/2021 - 14:19

Hay gente que no sabe envejecer con dignidad una pena

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 05/02/2021 - 14:14

Otro podemita que quiere sacar tajada i sucar pa, que cantidad de chupopteros aparecen para mamar del Regimen.

#15 Coque, El Centro de Tabarnia, 05/02/2021 - 12:10

Aquí está otra vez el abuelo a ver si le cae una paguita por no dar palo al agua, que es lo único que persigue

#14 Nicolau, Barcelona, 05/02/2021 - 11:22

Este señor, si no es un aprovechado que cree que sus disparates le sirven para ganar dinero, hauria de prendre un fàrmac tranquilitzant

#13 carlos sanchez manils, mollet del vallés, 05/02/2021 - 11:16

a lo millor aquest senyor es la 5ª columma ...