Publicitat
Política · 28 de Maig de 2013. 12:13h.

Ramoneda critica "les provocacions" de Duran

El filòsof qüestiona que CDC "aguanti" els seus embolics

Ramoneda critica "les provocacions" de Duran

Ramoneda

El filòsof Josep Ramoneda, en un article d'opinió a El País, afirma que "Duran Lleida ha optat per un diari significatiu de l'espanyolisme, on sap que sempre tindrà un raconet perquè la gran fantasia del nacionalisme espanyol, el d'esquerres com el de dretes, és que el líder d'Unió trenqui CiU i trenqui el front independentista".

"Les paraules de Duran són despectives amb les decisions del Parlament, amb els dispositius posats en marxa pel president de la Generalitat i amb totes aquelles persones i institucions que treballen perquè el procés sobiranista avanci", afegeix.

"Duran Lleida és un polític professional, que porta 30 anys en primer pla gràcies a la seva innegable habilitat per moure als despatxos, convençut que les coses serioses les decideixen un grapat de persones del triangle política-diners-mitjans de comunicació i que el que passa al carrer és merament decoratiu", critica.

"Duran Lleida embolica perquè és la seva manera de tenir paper en aquest joc. Les seves paraules poden ser considerades deslleials pel seu soci, però ja se sap que Convergència li aguanta totes les provocacions. El que diu Duran sintonitza amb els dubtes de moltes persones. I el president Artur Mas ha de ser conscient que no és temps per a l'ambigüitat", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 I tant!, bcn, 28/05/2013 - 18:40

Té raço en tot el que diu. Duran és un profrssional del xollo. I res més.
Ja caurà

#7 Kropotkin, Vic, 28/05/2013 - 15:40

En C's hemos votado contra sanidad universal e impuesto a banca. A favor de escuelas de élite y lobbies....queremos que los de Intereconomia sigan invitando al Rivera....juas, juas.....mejor hundidos

#6 Josep-Maria, Barcelona, 28/05/2013 - 15:03

Mas calla una i una altra vegada -amb un silenci sospitós- davant les reiterades burles i provocacions de Duran a l'independentisme, a CiU i al Parlament, És una manera de donar la raó als independentistes que no es van refiar d'ell en les darreres eleccions autonòmiques.

#5 pip, Igualada, 28/05/2013 - 14:27

Ramoneda va de Rahola, israelita amb israelita i tiro perquè em toca continuar xuclant de la mamella.

#4 ericus, Bcn, 28/05/2013 - 14:26

Jopé Ramoneda, quien te ha visto y quien te ve. No decías nada de esto antes...tu actual postura causa perplejidad..., igualito que Morán....