Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2021. 08:10h.

“Ramoneda és un fracassat”

Arcadi Espada, periodista: “L'última esperança de redreçar la seva biografia va ser el procés”

“Ramoneda és un fracassat”

Josep Ramoneda, a la dreta; en un acte amb Romeva, Carod i Ernest Maragall

El periodista Arcadi Espada (Barcelona, 1957) considera que el filòsof Josep Ramoneda “és un fracassat” perquè és una “persona que creia en l'Althusser i ha acabat votant la CUP”. “L'última esperança de redreçar la biografia va ser l'èpica del procés”, afegeix.

 

 

Per la mateixa raó, estima que el nou ministre d'Universitats, Joan Subirats, també és “des del punt de vista ideològic un fracassat”. Espada, que acaba de publicar “La verdad”, fa aquestes declaracions a la quarta part de l'entrevista amb e-notícies.

El periodista reconeix que, quan va ser a El País, va tenir “relacions intenses però no desagradables” amb Lluís Bassets, però que l'esquerra “ha fracassat a tot”. “Jo els hi deia: és lògic que us feu nacionalistes, és l'última esperança que teniu”.

 

40436-ab.jpg

La fórmula Espada per dedicar-se al periodisme

Espada, que està preparant un llibre de memòries de joventut, explica també que “no penso gaire diferent del que pensava de jove” però, com escriu a la seva recopilació d'articles, “polítics i periodistes és gent de qui definitivament no et pots fiar”. “La primera funció del periodisme –insisteix– és ferir la sensibilitat del lector”.

 

 

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#20 Juli Loras, Tortosa, 02/01/2022 - 09:58

I Arcadi Espada fa allò que als anys setanta i vuitanta s'anommenava "terrorisme intel·lectual": dir-les més grosses que ningú.

#19 Tirant, Bcn, 31/12/2021 - 13:06

El cas de Ramoneda és patètic, enganxat al "procés" separatista com una lapa per intentar no passar desapercebut després d'haver viscut d'un càrrec polític gràcies al PSC i esgotat tot el cabal d'idees.

#18 Joan Carles, Barcelona, 31/12/2021 - 10:41

Ramoneda és un triomfador.Tota la vida vivint del cuento.

#17 Charly, Barcelona, 30/12/2021 - 21:47

Mientras mandaron los socialistas en Cataluña, estuvo 17 años con cargo público. A la que cayeron en desgracia, se hizo independentista.

#16 JOSEP PAGÈS AVI DE CARDEDEU , FRACASSATS U SON TOTS , 30/12/2021 - 18:44

TOTS ELS DEL PROCES SON UNS FRACASSATS , E.R.C. y JXCAT son els mes Fracassats i falsos .Els encanta ENGANYAR ALS CATALANS Per els seguir al poder i cobrar enormes sous .HU FAN TOT PER LA PASTA ,NO PAS PER CATALUNYA I LA GENT .mases anys de una menteria el Proces i ara EL CORONAVIRUS lo que ens faltaba als catalans DE MALAMENT A PITJOR .