Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2022. 18:22h.

Rancúnia de Puigdemont cap a Iceta

L’acusa de “fracturar la vida de molts catalans”

Rancúnia de Puigdemont cap a Iceta

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha replicat el ministre Miquel Iceta, que l’ha convidat a tornar a Catalunya. “Iceta és un dels responsables del 155 contra Catalunya, és un dels responsables de fracturar la vida de molts catalans. Si vol parlar de solucions felices, que m'ho demani i li faré la llista. Aviso: l'indult no hi és. (Hauria de parlar més amb els seus, que això ja ho saben)”, ha escrit.El ministre de Cultura, Miquel Iceta, ha instat l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la resta de polítics catalans fugits de la justícia a tornar a l'Estat Espanyols per presentar-se davant de la justícia i "després entre tots ser capaços de trobar solucions felices, com les hem trobat amb els indults".

Iceta ha dit que "probablement avui la lectura que la pròpia justícia pugui fer, vist tot el que ha anat passant, potser no seria exactament idèntica a la que va tenir al moment del judici".

 

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 Vicente, Barcelona, 10/07/2022 - 07:24

Y el otro muy tonto invitandole a volver. Jajajajajajaja

#20 Símils, Girona, 09/07/2022 - 14:04

Com si el Dioni diguès que la culpa de l'atracament era dels frens del cotxe blindat.

#19 Carme, Barcelona, 09/07/2022 - 12:14

Bien sr. Puigdemont, así me gusta criticando las declaraciones del sr.Iceta,que por cierto tambien és un pelota de Pedro Sanchez, y hablando del daño de los catalanes, como tiene tanto morro, cuando ayer mismo en 8tv, uno de sus muchos seguidores nos dijo colonos a los catalanes que no somos indepes, i por favor no vuelva,que nos quemaran Barcelona

#18 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 09/07/2022 - 10:51

"..de fracturar la vida de muchos catalanes.." El mundo al revés. Todo empezó con Más, siguió con Puigdemont (hasta donde nunca se había llegado) siguión con el "pancartas" (este pasó sin pena ni gloria, y aumento su pensión) y ahora el Aragonès, que no sabe donde virar (son unos acomplejados, y les falta huevos a romper con JxCat)

#17 Gregari, VNG, 09/07/2022 - 10:16

El mundo al revés de los indepes es la hostia, ahora resulta que el responsable del 155 no es Puigdemont, si no que es Iceta, vaya tela!!