Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 18:40h.

Rangel comença a rebre

Primeres crítiques al Delegat del Govern espanyol per oposar-se al referèndum d'Arenys

Rangel comença a rebre

Rangel, amb Saura i Rubalcaba, en una imatge d'arxiu

El delegat del Govern espanyol, Joan Rangel, del PSC, ha començat a rebre crítiques per oposar-se al referèndum independentista d'Arenys de Munt malgrat que en tota la polèmica ha passat desapercebut. El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ja va afirmar en un acte d’inauguració d’una exposició sobre els 100 anys de l’estelada a Sant Joan
de les Abadesses (Ripollès) que Rangel "estigui més pendent de la consulta popular que de combatre la prostitució als carrers de Barcelona".

Per la seva banda, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) també ha lamentat que "no només sigui el PSOE qui vulgui impedir com sigui el referèndum d’Arenys de Munt, sinó que sigui el propi PSC, de la mà del delegat del Govern espanyol a Catalunya, qui hagi pres les decisions per aturar-lo".
 
“De què té por el PSC? Com justifica el PSC la seva voluntat d’impedir que la ciutadania arenyenca pugui opinar i posicionar-se lliurament i democràtica? Quina és aquesta concepció de la democràcia?”, es pregunta el President de la JNC, Gerard Figueras, que afegeix que resulta paradoxal que un maresmenc com Rangel pretengui silenciar els seus propis veïns i pretengui impedir una consulta impulsada per una entitat privada.
 
“Miquel Iecta parla de radicalitat de CiU, però el cert és que l’única radicalitat que hem presenciat els catalans aquests dies és la del PSC i del PSOE, la seva radicalitat espanyola, que és la mateixa que la del PP”, destaca el màxim dirigent de la JNC.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 10:42

Ramon, la seva biografia diu que Joan Rangel va néixer a Caldes d´Estrac el 1950. En què quedem? Es del Maresme o és un espanyol que va venir de fora? No estic aquí per defensar socialistes, però caldria aclarir-ho, no?

#10 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 10:38

Mentre l´estat de dret dels pebrots només serveixi per garantir els drets dels defensors de la unitat d´Espanya, ja m´hi cago jo en aquest estat de dret, perquè no té cap credibilitat. Queda clar?

#9 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 10:37

Quan quatre abertzales amenacen un empresari de seguida es posa el crit al cel i la maquinària dil.legalitzar partits és implacable. Ara bé, quan és la dreta espanyolista o la falange, aleshores no passa res, se´ls permet continuar legalitzats.

#8 Joan, Baix Llobregat, 09/09/2009 - 10:36

Defender el estado de derecho. Queda molt bé dir això. I queda molt bé, també, reaccionar ràpidament contra tot allò que atempta contra Espanya. Ara bé, aquesta mateixa celeritat no s´aplica en la renovació del TC, per exemple. Doble racer.

#7 Meliq Salau, Reus, 08/09/2009 - 22:29

En Joanot Rangel, lo virrei, no té cap competència per a aturar això. Encara que la tingués el procés és inaturable i la cadena de referèndums encara més
El moviment per a la Independència és a punt d'arrancar
Com una piconadora