Publicitat
Política · 2 de Maig de 2014. 14:49h.

Rangel va anar al Victòria amb el vistiplau de Pere Navarro

El líder del PSC diferencia aquest cas del de Fabian Mohedano perquè no va anar "a un acte d'un altre partit"

Rangel va anar al Victòria amb el vistiplau de Pere Navarro

L'exdelegat del Govern i dirigent del PSC, Joan Rangel, a l'acte

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que el diputat al Congrés i exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, va assistir el passat Sant Jordi a l'acte de presentació de la plataforma Societat Civil Catalana, al teatre Victòria, en representació del partit i no a títol individual.

Membre de la comissió executiva socialista, Rangel va acudir el dia 23 d'abril a l'acte que la plataforma contrària a la independència, al qual també van assistir dirigents de PP, Ciutadans, UPyD i Vox, fet que va provocar la reacció d'Avancem, corrent crític del PSC, que va portar el cas a la Comissió de Garanties del PSC.

Navarro ha explicat que Societat Civil Catalana va invitar el PSC a acudir a la presentació i, "com en molts altres actes que es fan a Catalunya de diferents associacions, Rangel va ser delegat pel partit per assistir-hi". Navarro ha considerat que l'assistència de Rangel va ser un cas "molt diferent" al de Fabian Mohedano el desembre passat a un míting del líder d'ERC, Oriol Junqueras.

"Rangel no va assistir a un acte d'un altre partit que també es presenta a les eleccions com a adversari del PSC, sinó que va assistir a un acte d'una entitat que no es presenta a eleccions, en la qual ens van invitar, com ens inviten moltes altres entitats, i ho va fer en representació del mateix partit", ha insistit.

Així, ha recordat que "representants del partit han anat a actes d'Òmnium Cultural o d'altres entitats catalanes, perquè ens hi han invitat i perquè la cortesia d'assistir a un lloc al qual t'inviten és el lògic. Però és molt diferent una cosa de l'altra".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#13 Riqui , bcn , 04/05/2014 - 20:41

I PxC també var anar el Robert Hernando

#12 Berta, BCN, 02/05/2014 - 22:37

Esta clar que el lloc natural del PSOE es al costat de C´s i el PP

#10 Gironí, Girona, 02/05/2014 - 20:13

A veure si algú m'ho explica. A la Catalunya del pensament únic que lideren CiU i ERC s'ha de damanar permís per anar a algun lloc?

#9 Pere, Barcelona, 02/05/2014 - 17:21

L'ideologia socialista no enten de nacionalismes, sino d'igualtats socials. Els que siguin nacionalistes, exclouen als que no son de la seva terra i no pensen com ells;
llavors, no son socialistes, sino nacionalistes abans que res...

#7 Catalunya un pais normal, Barcelona, 02/05/2014 - 16:11

Societat Civil Catalana representa un país normal. M´agrada la moderació de la seva gent, la seva trransversalitat i la seva empatía.