Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2010. 11:19h.

Reagrupament acusa Laia Cubells de mentir

Diuen que es va passar a Solidaritat Catalana per "estreta col·laboració amb l’Emili Valdero, conegut crític"

Reagrupament acusa Laia Cubells de mentir

Carretero, amb Laporta, en una imatge d'arxiu

Reagrupament, arran de les informacions aparegudes en alguns mitjans respecte a la renúncia i baixa de Laia Cubells, ex membre de la Junta Nacional de Reagrupament, anunciant que s’incorpora a Solidaritat Catalana per la Independència, vol puntualitzar que "la Laia Cubells es va donar de baixa de Reagrupament en una carta adreçada a Joan Carretero, president de l’associació".

"En aquest escrit, enviat el dia 12 de març del 2010, al·legava que li havien “sorgit assumptes personals que requereixen la meva atenció i disposen la meva renúncia com a membre de la junta directiva de l’associació independentista de Reagrupament”, expliquen.

"Durant el breu període que en va formar part, va mantenir una estreta col·laboració amb l’Emili Valdero, conegut crític, ara també a Solidaritat Catalana, que la considerava la seva persona de confiança a les terres de Lleida", afegeixen.

"En aquesta petició, no hi havia, per tant, cap dels motius que utilitza actualment en el seu comunicat. Des d’aquell moment la Laia Cubells va deixar de participar en les activitats i en les reunions de Reagrupament. Per tant no és cert que hagi demanat ara la baixa. Tampoc va utilitzar, per sol·licitar-la, cap dels arguments polítics que fa servir ara", indiquen.
 
"Des de Reagrupament del Segrià es lamenten les declaracions de Laia Cubells per no ajustar-se a la veritat. Malgrat el recolzament de molts reagrupats a l’hora de ser escollida per a la Junta Nacional de Reagrupament, Laia Cubells va presentar la seva dimissió a mitjans de març, sense donar cap mena d’explicació als seus companys d’associació de Lleida i comarca", lamenten.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 humbert, barcelona, 04/09/2010 - 03:48

Vaja,pel que es veu una més que es va liar en Valdero.Quantes en porta ja?per quin número va? Menys mal que ara està entrant gent seriosa a Reagrupament i marxen males persones i elements com els citats, que codicien a tot preu el poder.Bon vent!

#10 Antiantisectari, dd, 03/09/2010 - 23:38

Antisectari perquè no descanses una mica i et prens una til.la?

#9 Tio Canya, Palafrugell, 03/09/2010 - 19:21

Al Antisactari.MIra en Valero ès un tocacollons que volia fer un partit a la seva mida per assegurar-se 2 poltrones, el de manipulador i l' esco de diputat.Per redactar 8 lineas del reglament de rcat , va tocar els collons a tots,No volem l' enemic a di

#8 Antisectari, Catalunya lliure, 03/09/2010 - 17:26

La millor resposta que la Laia i tots els altres hem de donar és participar massivament a les primàries. La millor resposta és els 2000 que érem ahir a Vic. I a la secta, ni puto cas. No són ningú.

#7 Antisectari, Catalunya lliure, 03/09/2010 - 17:24

Aquest comunicat d'Rcat demostra en que s'han convertit: una secta destructiva. Què passa si era col·laboradora del Valdero? És més, quin mal ha fet el Valdero? El Valdero va construir l'Rcat dels bons moments, i ara ajuda a fer gran SCI, molt gran.