Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2010. 09:35h.

Reagrupament aspira a tenir "grup propi"

"Els nostres diputats maleiran el dia que van acceptar ser-ne"

Reagrupament aspira a tenir "grup propi"

Reagrupament, durant l'acte

Reagrupament Independentista ha tancat la campanya electoral a l'Auditori de Girona, on un miler de persones s'hi han aplegat. "Volem un país del qual sentir-nos dignes, un país de qualitat i d'eficiència econòmica", va ser la sentència de la formació.

L'acte, conduït pel coordinador gironi de l'associació, Miquel Casals, que ha afirmat que "tenim el convenciment i la dignitat que els altres han perdut", ha comptat, amb les intervencions de l'editor Quim Torra, de l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, de l'escriptor Carles Bonaventura, de la número 1 per Barcelona, Rut Carandell i, finalment, de Joan Carretero, que ha tancat l'acte demanant d'esgotar, fins a lúltim minut, totes les municions per aconseguir el màxim de vots possibles.

Carretero ha advertit que els "nostres diputats maleiran el dia que van acceptar ser-ne perquè els farem suar de valent, els farem treballar molt per Catalunya". El dirigent independentista ha afirmat que "treballarem mirant els ulls de la gent, estimant el país, que vol dir estimar la seva gent, els seus pobles, les seves ciutats".

El metge de Puigcerdà s'ha compromès "a no defallir, a no decebre, a treballar pel país dia i nit fins aconseguir la llibertat de Catalunya". Rut Carandell va afirmar que "tot el que diu Joan Carretero ho fa, així que tindrem grup parlamentari propi"

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Tio Canya, palafrugell, 27/11/2010 - 22:11

Al Juan. En aquest cas la teva persona es perillosa per la societat, el cal internarte en un Manicomi de "loqueros" juntament amb la Cabra de la Legio i els seus seguidors.

#25 Juan, ESPAÑA, 27/11/2010 - 18:21

Reagrupamiento es lo peor de lo peor. Puicerdos y Laporta son unos monaguillos comparados con Carretero, un paranoico que se cree un mesias. La policía debería de investigarle por ser extremamente peligroso para ESPAÑA y aplicarle la ley antiterrorista, si es preciso.

#24 M.Farré, tgn., 27/11/2010 - 14:11

Per fer un grup parlamentari , calen 5 diputats. R.Cat ho té molt clar: 2 per Bcn.,1 Lleida, 1 Girona i un altra per Tgna., i així, tothom content i representat.
Si tot fos tan fàcil !!. R.cat, s'ha equivocat i molt amb algunes coses , però , cinc mesos de intensa campanya electoral, és brutal.

#23 Rafel de Rubí, Rubí (Països Catalans), 27/11/2010 - 12:02

Endavant cap al nostre alliberament dels estrangers que ens colonitzen ens oprimeixen i ens roben. INDEPENDÈNCIA JA PER A TOTES LES NACIONS COLONITZADES DEL MÓN !!!!! Demà tothom a votar partits catalans !!!!!!!

#22 pilos , girona, 26/11/2010 - 19:46

cada dia que passa laporta es va enfonsant una setmana mes i 4 vots ell solet es suicida