Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2010. 18:08h.

Reagrupament de les Terres de l'Ebre se'n va amb Laporta

Per les llistes al Parlament elaborades "a dit"

Reagrupament de les Terres de l'Ebre se'n va amb Laporta

Un membre de Reagrupament, amb el nom de l'associació a la seva samarreta

Caritat García Celma, fins ara coordinadora de Reagrupament a la comarca del Baix Ebre i membre de la junta directiva nacional, i Joan Pla Sanz, fins ara coordinador de la formació a la comarca del Montsià, juntament amb els membres de les respectives executives comarcals i "gairebé tots" els associats d’ambdós comarques, han decidit donar-se de baixa de Reagrupament i ingressar a la Solidaritat Catalana per la Independència, segons han informat a e-notícies García i Pla.

Aquestes decisions es van prendre per pa les assemblees comarcals de Reagrupament Independentista del Baix Ebre i del Montsià, reunides a Tortosa i Ulldecona respectivament, el passat cap de setmana. Amb aquesta decisió, l’associació desapareix de les Terres de l’Ebre, donat que a les comarques de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta mai es va arribar a constituir. Els pocs associats que hi havien en aquestes dues comarques han confirmat individualment que s’adhereixen a la decisió de les assemblees del Baix Ebre i del Montsià.

El motiu d’aquesta decisió és, segons García i Pla, "la deriva que ha pres l’associació en el seu funcionament intern, la manca de democràcia i l’autoritarisme, que s’ha plasmat en unes llistes a les eleccions al Parlament de Catalunya elaborades a dit per part de la direcció sense tenir en compte l’opinió del territori".

"En el cas de la demarcació de Tarragona", han afegit, "l’amiguisme i la manca de transparència en la confecció de la llista ha estat especialment grotesca, designant el president de l’associació, Joan Carretero, al seu amic Ferran Pujol, resident a Sant Cugat del Vallès, com a cap de llista. Pujol és una persona que no és resident a la demarcació de Tarragona i que desconeix totalment la realitat de les Terres de l’Ebre".

També han dit que "Reagrupament ha perdut la capacitat d’anàlisi política i la iniciativa dins del món independentista, mantenint-se en silenci davant de fets cabdals per al nostre país, com la sentència del Tribunal Constitucional o la manifestació del 10 del juliol".

"És per tot això", han conclòs, "que considerem que cal donar suport a la candidatura independentista transversal i unitària impulsada per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran, i que ha cristal·litzat en la formació de Solidaritat Catalana per la Independència. Les assemblees comarcals de les Terres de l’Ebre són, a partir d’ara, nuclis actius de suport a la Solidaritat Catalana per la Independència".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 miki, La Selva, 04/08/2010 - 16:45

TOTS, repeteixo, TOTS els comentaris d'aquest forum son patètics. Aixi creieu que aconseguirem la independència? Ara es tracta de veure qui la té més grossa? Però que us passa pel cap a tots i totes? Sou una colla d'orgullosos amargats!! Unitat coi!!!

#27 Cicuta, reus, 04/08/2010 - 13:58

Avui per avui, la Solidarnosk no arriba a 400 afiliats de pagament, la majoria robats a Rcat,( vaja manera de predicar l'unitat). I a Rcat, a mes de juliol comprovats els rebuts tornats i les altes i baixes, han crescut en 60 associats REALS

#26 Jordi Gomis, Alcover, 04/08/2010 - 10:33

Carrasclet, no contestaré les acusacions de mentider.
Si, hi va haver una primera reunió a Valls,, i no es va dir res d'eleccions a dit. A les reunions posteriors no van venir i no saben com va anar, jo i els que hi erem, sí.

#25 joan, sabadell, 04/08/2010 - 10:19

Pel que veig , hi ha una desbandada de Reagrupament a tot el territori. Al vallès també ha marxat molta gent aquests darrers dies. Jo també em passaré a solidaritat

#24 Maria, Tarragona, 04/08/2010 - 09:46

Al coordinador de Sant Just,
A Tarragona província Rcat ha fet figa, només queden els amiguets del sr. Carretero, sou quatre mal comptats. No t'enganyis, no et servirà de res. Potser SCI no sortirà bé, però vosaltres, almenys aquí, ja heu llepat.