Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2010. 16:31h.

Reagrupament del Berguedà també se'n va amb Laporta

"La Junta Directiva no ha aplicat ni respectat els acords de la primera assemblea" de la formació

Reagrupament del Berguedà també se'n va amb Laporta

Joan Carretero, amb Uriel Bertran i Hèctor López Bofill

Albert Torres, fins ara coordinador comarcal de Reagrupament de la comarca del Berguedà, Quim Espelt, anterior coordinador de Reagrupament, i 15 membres més de l'associació, inclosos la majoria de membres de l'executiva comarcal, (un 60% del total de la militància de la comarca), ha indicat en un comunicat que" hem dimitit dels nostres càrrecs, i ens hem donat de baixa de l'associació Reagrupament Independentista. Tots nosaltres hem ingressat a la Solidaritat Catalana per la Independència, la candidatura independentista transversal impulsada per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Beltran".

Afegeix que "les raons d'aquesta baixa massiva d'associats de Reagrupament Berguedà ha estat el desencís de tots nosaltres envers els principis de democràcia, assemblearisme, transparència i regeneració que inicialment es van votar a la 1ª Assemblea de Reagrupament celebrada el 3 d’octubre de 2009, i que, malauradament, la Junta Directiva no ha aplicat ni respectat".
 
"Han estat aquesta manca de transparència i de democràcia interna de l'associació", diu, "la discrepància amb la manera bloquejada i opaca amb la que es van elaborar les llistes electorals i la manca d’informació que tenen els associats, els que han creat aquesta decepció general, però la manipulació del cens electoral a les últimes eleccions comarcals de l’associació al Berguedà, amb el beneplàcit de la Junta Nacional inclòs el seu president Joan Carretero, és el que ha generat aquesta decisió irrevocable de donar-nos de baixa col·lectivament de Reagrupament".
 
També afirma que "consideren que la millor manera de treballar per la independència de Catalunya a dia d’avui és la d’enfortir la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència i la unitat de totes les forces independentistes per aconseguir que en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, l’independentisme hi estigui representat".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Seriositat, TGN, 05/08/2010 - 15:32

Vols dir paambtomata que els que si que han obtingut cadira haurien fet el mateix? No fotem, no podem caure en l'acusació fàcil. Rcat té el problema que la seva direcció no predica amb l'exemple de la regeneració i per això li passa el que li passa.

#27 paambtomata, SANTS, 05/08/2010 - 12:44

Els que no van trobar cadira a ERC , es van voler colocar a REAGRUPAMENT, com no han pogut infiltrar-se als carrecs que volien, ara ho proven amb Laporta......A REAGRUPAMENT apart de la INDEPENDENCIA , ens preocupa la REGENERACIO .

#26 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/08/2010 - 12:36

Del mito identitario nacionalista no puede esperarse nada bueno para Catalunya. Ni para Carretero. Al final, el ambicioso reagrupador de separatistas tendrá que solidarizarse con Laporta o quedarse solo. Aunque es mejor estar solo que mal reagrupado.

#25 Jordi de Bagà, Baga, 05/08/2010 - 12:01

Cert, no hi vaig anar a gaires reunions, bàsicament per que em vau ficar a la junta sense demanar-ho si tenia temps, i no en tinc. I després les reunions es feien en horari comercial. Tothom va dimitir al juliol, hi ha un document, ho recordes?

#24 Josep Ma., Terrassa, 05/08/2010 - 11:15

Quina poca consistència nacional que tenim els "catalans"!!!
Avui bufa tramontana, anem cap avall; demà bufa ponent, anem cap a l'est; com ens deixem entabenar per qualsevol marxant de fireta que posa la seva paradeta al nostre poble.
Molt trist