Política · 10 d'Agost de 2010. 20:06h.

Reagrupament denuncia una "campanya d'intoxicació"

"El nombre d'altes ha triplicat a les baixes al Gironès"

Reagrupament denuncia una "campanya d'intoxicació"

Carretero, durant un acte per la Diada

Les últimes informacions sobre militants de Reagrupament que abandonen la formació per passar a Solidaritat Catalana, ha provocat que l'agrupació del Gironès de l'organització que dirigeix Joan Carretero hagi difós un comunicat que parla de "campanya d'intoxicació".

"Considerem", s'afirma, "que, davant la campanya d’intoxicació que impulsen determinats grups i mitjans, per intentar fer creure falsament que molts associats estan marxant de Reagrupament, cal deixar clar que en l’últim mes, i també a la nostra comarca, el nombre d’altes ha triplicat el de les baixes".

El comunicat diu també que "donem un vot de confiança a Joan Carretero i a la junta directiva nacional de Reagrupament perquè sentin que tenen tota la força i tot el suport dels associats de la nostra comarca a l’hora de negociar amb altres organitzacions i de tirar endavant el nostre projecte".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 xarli, barna, 11/08/2010 - 09:53

núria, diga-li a ton germà que no fagi el 'primu' que després passarà vergonya...

#10 cesc, bcn, 11/08/2010 - 02:23

Aquests de reagrupament no guanyen per 'vots de confiança'... d'això se'n diu fe i no lo de l'erik moussambani!

#9 oscar, BCN, 10/08/2010 - 22:27

¡Que curiosa la foto de Josep Moragas en el escenario! ¿Ya era independentista en 1714? XD

#8 víctor, bcn, 10/08/2010 - 22:13

Reagrupament fa temps que està intoxicat. No li calen campanyes. Com diu en Jordi, la censura a la seva web és d'antologia. Jo em vaig desreagrupar ara fa 11 mesos. I això que encara no havia començat l'espectacle de les purgues internes!!!

#7 Núria, Barcelona, 10/08/2010 - 21:06

A casa, mons pares votaran ERC, un germà meu vol votar Rcat i no vol saber res de SC que és el que jo volia votar. Tot plegat vol dir fragmentació de l'independentisme. Finalment proposaré vot útil a casa i votar ERC, com a mínim anirem tots a una.