Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2011. 20:13h.

Reagrupament dóna suport a la inicitiva de Solidaritat

Aplaudeix la proposició de llei de declaració de la independència i demana a CiU que voti a favor

Reagrupament dóna suport a la inicitiva de Solidaritat

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu

Reagrupament s'ha mostrat favorable a la proposició de llei de declaració de la independència presentada per Solidaritat, i acceptada pel Parlament, ha anunciat que dóna tot el seu suport al partit liderat per Joan Laporta i ha demanat a CiU que voti a favor de la independència. "L’únic que els catalans podem decidir és la nostra llibertat, i un vot contrari a la independència per part de CiU seria perpetuar l’espoli fiscal, el genocidi lingüístic i cultural i l’empobriment de Catalunya", afirmen en un comunicat.
 
"El principal punt del programa electoral de Reagrupament Independentista va ser, és i serà la declaració unilateral d’independència per part del Parlament de Catalunya. Des de Reagrupament, doncs, felicitem als membres de la Mesa del Parlament per haver admès a tràmit la proposició de llei de declaració d’independència de Catalunya i encoratgem Convergència i Unió, el partit majoritari del nostre país, a votar-hi a favor en el vinent debat parlamentari", s'afegeix.
 
Segons Reagrupament, "la responsabilitat del govern de la Generalitat és aconseguir el poder polític i econòmic necessaris per resoldre els problemes del nostre país. El camí cap a la independència que es pot iniciar amb l'aprovació d'aquesta proposició de llei és l'única sortida a la via autonomista, que ja s'ha constatat com un atzucac irresoluble. Convergència i Unió té ara, doncs, una responsabilitat històrica i Catalunya, amb el seu govern al capdavant, no es pot permetre continuar submisa a la decisió i a la voluntat dels espanyols".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Adéu Rcat, BCN, 10/02/2011 - 08:43

Absolutament miserable que la secta reagrupada feliciti els membres de la Mesa del Parlament i ni tan sols esmenti el grup que ha presentat la proposició. Que en són de fotuts, l'odi i la rancúnia!

#6 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 09/02/2011 - 23:04

INDEPENDENCIA //*//
MARC-SABATES.COM

#5 Jordi, Barcelonamiqsaborit1@telefonica.net, 09/02/2011 - 22:38

Els de la secta diuen que la idea de la DUI és seva i els li van copiar, però jo ja anteriorment que en sentia a parlar a d'altres. Per exemple els de CA.

#4 Martín Martínez Mart, Barcelona, 09/02/2011 - 21:44

Sempre s'ha parlat de les 2 Espanyes. Ara es parla de les dues Catalunyes.

#3 carracuca, barcelona ESPAÑA, 09/02/2011 - 20:47

¿pero estos dos no se habían despellejado vivos y acabaron pegándose puñaladas traperas en la campaña electoral?. ¿Ahora resulta que vuelven a ser amiguitos?, vamos, como niños, con tal de hacer ruido, vender humo y montar folklore, todo les vale. La cuestión es no pegar golpe de provecho.