Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2009. 09:46h.

Reagrupament, en precampanya

La formació de Carretero celebrarà a primers d'octubre la seva primera Assemblea Nacional

Reagrupament, en precampanya

L'acte de presentació de Reagrupament a Girona

El projecte polític de Joan Carretero, Reagrupament, està immers en ple procés de desplegament constituent i convocarà els seus associats, el primer cap de setmana d’octubre, a la seva primera Assemblea Nacional, a Barcelona.

Reagrupament "fa una valoració molt positiva de l'acollida que les presentacions de l’associació estan tenint arreu del país, incloses les que s’han fet al llarg de l'agost" i manifesta que "és significatiu que en un moment on la ciutadania manifesta una gran desafecció en relació als actuals representants polítics, Reagrupament està aconseguint traslladar un missatge de compromís, il·lusió i confiança en el futur del país".

Reagrupament continuarà fent actes de proximitat arreu tot el territori abans de l'Assamblea Nacional amb un format que cerca "poder donar a conèixer de manera clara les propostes de l’associació i que a la vegada permet interactuar al públic assistent". Per a la primera quinzena de setembre, s’han programat actes a: Vic, Palafrugell, La Seu d'Urgell i Llafranc.

Per la diada nacional de Catalunya de l’11 de setembre, Reagrupament ha previst un homenatge al general Moragues. Al migdia Joan Carretero intervindrà al Pla de Palau de Barcelona, al costat de Xavier Hernàndez Cardona i de Toni Strubell, en un acte polític d’homenatge al general català.
 
Per a la segona quinzena de setembre hi ha previstos vuit actes més, que es celebraran a: Santa Coloma de Farners, Reus, Tortosa, Tàrrega, Tremp, Sort, Olot i El Vendrell.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 JORDI, Girona, 27/08/2009 - 10:34

Qui és l\'Espot?

#40 Martí, Barcelona, 26/08/2009 - 19:07

Confio en la victòria de Reagrupament però la veig impossible si no es comptea amb destacats prohoms de l'independentisme com el Canela o l'Espot. El 2010 tots haurien d'anar junts si no volem que el projecte independentista torni a fracassar.

#39 Marc, Roda de Ter, 26/08/2009 - 17:41

Català!
Reagrupat!
La unitat dels catalans si ha de ser per estar de genolls amb el jou espanyol jo no la vull, CIU, ERC ens han abandonat abocats a la menjadora de la pírrica autonomia.

#38 Ester, Catalunya, 26/08/2009 - 13:50

Però quina importància pel país té dir que un és de dretes o d\'esquerres? L\'important és ser i sentir-se català. Primer hem de passar a ser \"propietaris\" del nostre propi pais i poder decidir solets...la resta ja vindrà.

#37 Pol, PIRINEUS, 26/08/2009 - 09:00

Per tots aquells que posen el mot dretes per davant.Faguin un estudi i analitzin el poble català i s'adonaran que d'esquerres esquerres no som !!!!! Un altra cosa és el que es diu !!!