Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2014. 15:36h.

Reagrupament es posa "a la disposició" de Mas

"És el moment de la unitat, les urnes i la independència"

Reagrupament es posa "a la disposició" de Mas

Carretero, quan va signar l'acord electoral amb Mas el passat mes d'abril

Reagrupament valora "molt positivament" les paraules del president Artur Mas i ha manifestat el seu acord amb el full de ruta que ha presentat en la seva conferència al Fòrum de Barcelona. La plataforma ha emès un comunicat en què afirmen que "ens posem a la disposició de Catalunya i del president per ajudar en el que calgui en aquest moment d’esperança i compromís amb la nostra llibertat". 

En la seva opinió, el full de ruta coincideix, en el seu plantejament i en els seus termes, "amb el que Reagrupament va presentar ara fa quatre anys: transversalitat i eleccions plebiscitàries per proclamar la independència des del Parlament de Catalunya". "Des de l’associació -afegeixen- ara més que mai apostem per aquesta candidatura única amb polítics, persones de la societat civil i experts i professionals que ens ha de portar a la proclamació del nou estat català".
 
"Estem en un moment decisiu en què -han continuat- cal ser generosos i tenir la valentia de deixar els conceptes partidistes a banda. Des de Reagrupament estem convençuts que això serà així i els partits posaran en primer lloc el país i aparcaran les seves diferències per aconseguir aquest objectiu que és també el clam del poble català". "És el moment de la unitat, de les urnes i de la independència", han afegit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Luis Rey, Bilbao, 26/11/2014 - 23:12

Ya sé que a nadie le importa pero el Parlamento de Cataluña, elegido de acuerdo con la legalidad española no puede hacer una DUI legal de acuerdo con la jurisprudencia del TIJ. Tal vez, en todo caso, si se disolviera en el mismo momento de proclamarla.

#3 Un altre cop aquests?, Barcelona, 26/11/2014 - 20:44

Pero si aquesta trepa s'apunten a qualsevol cosa que els pugui proporcionar algún calerot via poltrona. Quan van sols no treuen ni mitja dotzena de vots.

#2 ambaixadorCAT, Uk, 26/11/2014 - 19:16

Por 3.000 al mes mas dietas me pogo a disposicion de Mas y de la Patria.

#1 ambaixadorCAT, UK, 26/11/2014 - 15:57

El bon home den Carretero segueix al peu del canó complint amb els seus compromisos. Així m'agrada. Estic segur que hi haurà una gran llista que portarà Catalunya a la independència de la millor manera possible.

#1.1 Jordi Castells, Lleida, 26/11/2014 - 16:44

Farà com la darrera vegada al Novembre de 2012 que li va donar suport i gent seva molt significada de l`'área d'ERC votaven al Junqueras. Fracassats, que sou uns fracassats els carretillers!

#1.2 Lo sàtir del Poble Sec, Barcelona, 26/11/2014 - 17:18

Carretero i la seva gent, com sempre, fan diana!

#1.3 ambaixadorCAT, UK, 26/11/2014 - 17:22

jo no soc "carretiller" ni de Ciu, ni d'Erc ni de SI. Simplement soc independentista, i entenc que ara cal fer una llista el més àmplia possible per tirar endavant la DUI.