Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2014. 14:35h.

Reagrupament es presenta a les municipals

Carretero considera que “l'única manera de ser independents és a través d’una DUI”

Reagrupament es presenta a les municipals

Imatge de la votació

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha explicat la importància que Reagrupament Independentista sigui també present a les properes eleccions municipals. Carretero ho justifica perquè “en aquests moments que estem vivint i amb la independència cada dia més a prop, és necessària la presència de partits independentistes a tots els consistoris catalans”.

Aquest ha estat el punt principal de l’informe del president en el marc de la VII Assemblea Nacional que s’ha celebrat aquest diumenge a Vic i que ha estat aprovat per tots els assistents a l’acte, amb només 2 vots en contra i 13 abstencions. La gran majoria d’associats, doncs, s’han compromès a continuar treballant per fer el màxim de candidatures possibles a tot el país, ja sigui anant en solitari o en coalició amb un altre partit.

Carretero ha destacat també el paper de Reagrupament pel que fa a la situació política actual que viu el nostre país. Segons el president del partit, “en aquests moments ja queda clar que l'única manera de ser independents és a través d’una Declaració unilateral d’independència (DUI), un concepte que Reagrupament ha reclamat des dels seus inicis i que ara molts partits ja veuen com a única solució”. En l’Assemblea també s’ha presentat l’informe econòmic, a càrrec del tresorer de l’associació, Ricard Cabré, que s’ha aprovat per unanimitat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Pau, Terrassa, 18/11/2014 - 10:12

Bona decisió la de Reagrupament. Son els primers que van parlar clarament d'independentisme. Carreterero va ser apartat del govern del tripartit per plantar cara. Van ser els primers de donar a conèixer l'espoli fiscal, etc. Per tant son els més autèntics independentistes.
ENDAVANT!

#7.1 Xavi, Barcelona, 18/11/2014 - 17:10

Sempre que ha calgut reagrupament ha dividit l'independentisme
... per qui treballa Carretero..?..
......o es aixi ...

#7.2 valentí, L'hospitalel, 18/11/2014 - 20:50

Xavi, Recorda. Quan les idees i les propostes de Reagrupament podien fer mal, aparagué Solidaritat per dividir el vot, encapçalada per ex-ERC i ex-CIU. A les municipals va pactar amb tothom cercant la unitat. Avui recolza el President, de moment l'únic capaç d'assolir la
independència. Ho fas tu?

#6 bananeros, .cat, 17/11/2014 - 21:48

Olvidaos de la DUI sino quereis salir mas arruinados de la que ya vais a estar.. En la UE un acto así sería castigadisimo por los mercados y el caos sería digno de republica bananera. Pregunten al periodista del financial que dijo, que una DUI sería un catastrofe de proporciones historicas.

#5 spanish, Madrid, 17/11/2014 - 20:00

jeejjejejejeej reagrupament ? uhmmmmmm dintre de poc seran l´abraçada

#4 El galliner, Barcelona, 17/11/2014 - 19:08

Tothom vol el seu tros del pastís, tot deu vol DUI's, pero ningú no reconeix que per dur a terme independències calen més del 50 per cent dels vots d'un territori, Ergo: volen que llur opinió prevalgui per damunt de les dels altres.

#3 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, VALLES ORIENTAL , 17/11/2014 - 17:39

Reagrupament de Carretero es vol presentar a les Eleccions Municipals nomes per perjudicar a E.R.C. .. De aquesta manera ajudar a C.I.U. Carretero i Reagrupament estan al servei dels interesos politics de ARTUR MAS De la Dreta CARRETERO es un Doctor de Dretes Cal sabeu aixo si els voteu

#3.1 JCC, Barcelona, 17/11/2014 - 19:31

Una acurada anàlisi política, si senyor. Amb gent amb un olfacte polític tan fi com el teu farem país!

#3.2 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 17/11/2014 - 22:11

Es mentira que Carretero va fer REAGRUPAMENT , de rabia que tenia a E.R.C. ? Volia perjudicar a E.R.C. . De aqui estigui aliado junt amb C.I.U. he . Carretero va dir SER UN INDEPENDENTISTA CATALÀ I VOTAR A C.I.U. ES SER IDIOTA .Al gran Idiota es Carretero que demana el vot per C.I.U. sempre