Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2009. 17:27h.

Reagrupament: frikis o JASP?

Els estudis universitaris abunden en la direcció de la formació

Reagrupament: frikis o JASP?

Carretero amb la resta de membres de la nova direcció de Reagrupament. (Foto: Daniel Jové i Pere Torra)

Des d'alguns sectors s'ha volgut presentar a Reagruapment com una colla d'eixelebrats, però la veritat és que en la nova direcció hi ha membres que recorden aquell anunci de "Joves encara que sobradament preparats! (JASP)". A banda del president de la formació, Joan Carretero, que és metge; la majoria dels 18 membres de la direcció escollida dissabte passat en la primera Assemblea Nacional tenen estudis universitaris.

Rut Carandell és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona. Emili Valdero és  Doctor en Economia i Diplomat en Estadística per la Universitat de Barcelona, Postgrau d'Estadística Aplicada a l'Imperial College of Science and Technology de la Universitat de Londres. Jaume Renyer és llicenciat en Dret per la UB, igual que Albert Pereira, Àngel Font i Francesc Abad, que a més és diplomat de Postgrau en Administració Pública (UPF), Màster en Dret Públic i Organització Administrativa (UPF) i Màster en Funció Directiva (EAPC).

Imma Prat és llicenciada en Filologia Catalana (UB), amb Postgrau d’Assessorament lingüístic als Mitjans Audiovisuals (UAB) i Postgrau de Correcció i Qualitat lingüístiques (UAB). Laia Cubells, diplomada en Estadística i llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Narcís Ribera, enginyer Superior de Forests. Xavier Palet és metge. Josep Sort és doctor en Ciències Polítiques, Mestratge en Anàlisi Política i Llicenciat en Història i en Ciències Polítiques i Sociologia. Sandra Lomas és llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Pep, Terrassa, 07/10/2009 - 16:32

Maria, tu no vas anar a l'Assemblea de Reagrupament ni per casualitat.

#33 JM, bcn, 07/10/2009 - 16:16

...Un síntoma más de la decadencia de nuestras universidades, a la cola de Europa y del mundo civilizado en general. Una universidad dedicada a la creación de obedientes funcionarios del cercano Reich Catalufo.

#32 Maria, Barcelona, 07/10/2009 - 15:26

No és incompatible ser friki i tenir estudis. Vaig anar a l'Assemblea de Reagrupament i alguns feien riure només de sentir-los.

#31 Saprissa, Sants, 07/10/2009 - 13:53

hahaha ostres Lluis les teves ganes de deixar en ridicul a la gent et treu temps per pensar qha sigut un error a l'hora de esborrar una frase al davant volia dir hi ha,ok?perdona eh

#30 francesc-lluís, Baratària, 07/10/2009 - 12:37

El que volen dir, Saprissa, és que els que tenem estudis almenys saben fer alguna cosa bé, com ara escriure. On poses "ja bastanta gent", hi hauria de dir HI HA BASTANT gent; no encertes ni el temps ni l'adverbi, que no té forma femenina. Mare meva!