Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2014. 17:14h.

Reagrupament guardona el director del Born

També l'exalcalde d'Arenys de Munt i l’advocada eslovena Ana Stanic

Reagrupament guardona el director del Born

Moment del lliurament de premis

Reagrupament ha lliurat, durant la VII Assemblea Nacional que s’ha celebrat aquest diumenge a Vic, els seus premis anuals. El director del Born, l'exalcalde d'Arenys de Munt i l’advocada eslovena, Ana Stanic, han estat els guardonats per la formació independentista.

Carles Móra, exalcalde d’Arenys de Munt, ha rebut el guardó de Segador de l’any, que s’atorga “a una persona del país per la seva contribució a avançar en la construcció d’un estat propi”. El premi se li ha lliurat per ser l’impulsor de la consulta popular que es va fer a Arenys de Munt el 13 de setembre de 2009 i que va portar a fer-ne moltes més a la resta del país.

Per la seva banda, Quim Torra, director del Born, ha estat el guanyador del Memorial Jordi Gomis, que premia articles periodístics de temàtica independentista. El guardó l’ha rebut per l’article “L’hora greu”, publicat al diari El Punt Avui, el 8 de setembre de 2014.

Finalment, l’advocada d’Eslovènia, Ana Stanic, ha rebut el Friend of Catalonia Award, que s’atorga a persones de fora el país que han donat el seu suport a la independència o al reconeixement internacional de Catalunya.

Ana Stanic és especialista en resolució de conflictes internacionals i, en aquest sentit, ha col·laborat amb diverses entitats catalanes per tal d’assessorar-les en temes de dret internacional i de processos de secessió.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan Alberich, bcn, 18/11/2014 - 01:13

Rea qué?

#1 Albert, Vic, 17/11/2014 - 22:01

Es donen premis entre ells. En Torra no és el cunyat de la Carandell, la no 2 de Reagrupament? Meritocràcia, sí. Regeneració democràtica, sí. Pels collons.