Política · 1 de Febrer de 2010. 15:34h.

"Reagrupament ha derrapat en la primera corba"

Felip Puig creu que "el projecte no és prou sòlid"

"Reagrupament ha derrapat en la primera corba"

Felip Puig, durant una roda de premsa

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha constatat aquest dilluns que el projecte de Reagrupament no era prou sòlid i ha lamentat que l'espai catalanista es divideixi encara més.

En roda de premsa després de l'executiva de CDC, Puig ha assegurat que no han dedicat "ni trenta segons" a parlar de la crisi de Reagrupament. En qualsevol cas, ha apuntat que Reagrupament ja era una formació que sortia d'una escissió d'ERC. "Lamento que aquest intent d'una nova iniciativa política al país tingui problemes de solidesa", ha dit Puig, tot remarcant que "derrapar en la primera corba que es troba al camí és un cert símptoma que potser el projecte no és prou sòlid".

Puig ha apuntat que tot el que sigui la fragmentació de l'espai catalanista no fa res més que "enfortir els adversaris d'un altre projecte de país, els que creuen en la gran província espanyola". Per això, ha opinat que la fragmentació, fins i tot la "hiperfragmentació" de l'espai, no és el que el catalanisme polític necessita.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 02/02/2010 - 11:50


Tiene razón flip puig, les falta operarse , tanto estéticamente ,como el, como su ideología, como ciu!
Tambien , un poco de financiación irregular ...pongamos un 3%...por ejemplo..

#6 Guillem, Olot., 01/02/2010 - 22:00

Declarar la secessió a la brava seria un cop d'estat i quansevol govern democràtic ahuria de reaccionar. Com reaccionariem tots els catalans democràtics i constitucionals, que son majoría, amb les armes a la mà si es cau.

#5 Mique, BCN, 01/02/2010 - 18:29

Doncs per haver derrapat segueix en cursa. Puig, mira de sumar amb Rcat i no pas anar-hi a la contra.

#4 Carles, Cardona, 01/02/2010 - 17:24

I tu que te n alegres no ? No ens donguis lliçons de sobiranisme que ja us coneixem a vosaltres els de conveniència i unió.

#3 Ramon Canela i Font, Arenys de Munt, 01/02/2010 - 16:24

Si a Convergencia tinguesin la valentia de declarar la independencia no seria necessari fer altres formacions politiques.
La covardia de uns, fa que altres persones
agafin camins equivocats i prenguin decisions que estan al limit de la dignitat.