Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2010. 17:50h.

Reagrupament intenta sortir per TV3

La formació recorre els 'blocs electorals' a la Junta Electoral

Reagrupament intenta sortir per TV3

Roger Granados, a la dreta, durant una assemblea de Reagrupament

Reagrupament Independentista ha presentat un recurs contra els blocs electorals davant la Junta Electoral. Roger Granados, en la seva condició d'advocat i representant del partit liderat per Joan Carretero, ha qüestionat en el seu escrit els criteris adoptats per la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA) per a la cobertura informativa de televisió i de les emissions de ràdio, establerts per a la campanya de les eleccions al Parlament.

Segons Reagrupament, "la Junta Electoral té ara la paraula per validar la regeneració democràtica i la pluralitat informativa". La formació independentista al·lega, entre d'altres motius, que "els criteris que addueix la CCMA estan realment compromesos pel fet que onze dels dotze membres del Consell de Govern de la Corporació són militants de formacions polítiques que competeixen amb Reagrupament en aquestes pròximes eleccions".

Per a Granados, "l’arbitrarietat dels criteris establerts per la CCMA és tan greu que ha provocat que un òrgan col·legiat que forma part integrant de l’estructura de la pròpia CCMA s’hagi vist obligat a realitzat un informe". Aquest òrgan és el Consell Assessor de Continguts i Programació de la CCMA, que en exercici de les seves funcions legals, ha emès un informe contrari als criteris adoptats pel Consell de Govern de la CCMA.

En aquest informe s'arriba a la conclusió que "per renovar el sistema, els partits i formacions polítiques no parlamentàries haurien de disposar d’una mínima igualtat d’oportunitats informatives".

Reagrupament destaca la significació social i política del partit i del seu capdavanter, Joan Carretero, tot aportant diverses proves, com el fet que ha estat motíu d'interès informatiu, "no endebades ha sortit en 50 ocasions a TV3 o que apareix 230.000 vegades a Google".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jordi, bcn, 12/11/2010 - 18:53

I els 113 partits restants que tampoc son al Parlament,tambe.

#5 Toni, Barcelona, 12/11/2010 - 03:35

Home, fins ara sortia poquet, però alguna que altra vegada sortia a TV3... Potser que la notícia sigui que uns polítics de partits tradicionals i "instal·lats" prohibeixen que Reagrupament surti curiosament en aquests 15 dies de campanya, aquesta és la notícia.

#4 Josep, Barcelona, 11/11/2010 - 22:43

Para que quiere salir en TV3, si despues va a dar su voto a Artur Mas, no hace falta perder el tiempo, votandole a el directamente. Reagrupats, no os dais cuenta que os la estan metiendo doblada?! Carretero es el anzuelo de mas para pescar indepes para echar en la cesta de Artur Mas, alias el plasta

#3 Maria, Mollerussa, 11/11/2010 - 22:27

Aquests carreteros critiquen un carro i després hi volen pujar: el 10J van tractar de covards i més els assistents a la mani i després van colar passant de l'organització... al davant! I amb TV3 fan el mateix.

#2 fontdelferro, igd, 11/11/2010 - 22:23

Canya al sistema! Ja n'hi ha prou de que polítics mediocres prostetueixi el sistema polític del nostre país: jutges, mitjans de comunicació, ... No entenc com els periodistes no munten un bon ciri pels blocs electorals... serà que les subvencions públiques els en fan còmpices? Força RCAT!