Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2009. 08:22h.

Reagrupament no té res a amagar

El partit de Carretero farà un partit completament obert a la premsa

Reagrupament no té res a amagar

Carretero, durant la Diada

Reagrupament, impulsat per Joan Carretero, esdevindrà el primer partit en celebrar un congrés obert a la premsa. La formació, en efecte, celebrarà dissabte vinent al Palau de Congressos de Catalunya la seva primera Assemblea Nacional.

El congrés serà íntegrament obert als mitjans de comunicació, una cosa inèdita en la política catalana. Tots els partits parlamentaris veten l'accés a la premsa als debats dels seus respectius congressos llevat els discursos i els actes de cloenda.

L'accés de la premsa també esta prohibit en els consells nacionals i altres reunions dels òrgans de direcció dels partits llevat de les intervencions dels líders.

Per exemple, durant la Convenció de càrrecs municipals pel dret a decidir d'Esquerra celebrada el passat dia 16 a Santpedor (Bages), els periodistes van tenir accés al discurs de Joan Pugicercós, però van ser amablement convidats a abandonar la sala durant el torn d'intervencions dels alcaldes i regidors.

L'Assemblea servirà per a les ponències d'Estatuts, definir els principis polítics i s'escollir els integrants de la direcció.  També es procedirà al debat de les ponències que girarà a l'entorn de dos eixos: la declaració unilateral de la independencia al Parlament i la introducció de mesures de radical regeneració política. L'Assemblea acabarà amb l'elecció dels 18 membres que configuraran la nova direcció.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 E-1001, oliana, 29/09/2009 - 10:10

La Ponència que es presenta a la I Assemblea d'RI connecta com un guant amb les darreres inquietuds manifestades a la xarxa. Aquest moviment es mereix no passar sense pena ni glòria com tants altres. Atents, doncs.

#18 Eudald, Barcelona, 28/09/2009 - 19:13

Reagrupament "no vagis amb el lliri a la mà" i vigila algún dels nous fitxatges.
Podrien resultar perillosos

#17 E-Monegal, Barcelona, 28/09/2009 - 17:13

Alerta!!! Els periodistes es troven entre el pitjor de la raça humana, passen d'alabar-te a defenestrar-te per menys del canto d'un duro. Aquests nois de reagrupament potser s'enduen algun disgust...

#16 Transparència, i informació, 28/09/2009 - 16:38

Felicito Reagrupament per deixar que els periodistes facin la seva feina, sense traves ni condicionants a la professió de periodista. Així passa amb partits polítics de societats avançades, amb més anys de democràcia, a Alemanya, GB, els EUA...

#15 Carles, Malgrat, 28/09/2009 - 13:28

Amic A.Marchena, no veig mala intenció en haver posat partit enlloc d Assció.. Cert que, ara, és formalment Assció., però més endavant RCat serà Candidatura política per concórrer al Parlament. I la forma més entenedora davant el públic és partit.