Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2010. 13:14h.

Reagrupament pren mesures contra Solidaritat Catalana

Plega el coordinador de Sants després que l'acusessin de "robar reagrupats"

Reagrupament pren mesures contra Solidaritat Catalana

L'excoordinador de Sants, Àngel Lombarte, a la dreta

Reagrupament, la formació que lidera Joan Carretero, està prenent mesures contra la fugida de militant cap a Solidaritat Catalana per la Independència de Joan Laporta. Segons ha pogut saber e-notícies, Reagrupament ha tallat ha tallat tots els medis de comunicació interns del coordinador de Sants, Àngel Lombarte, i l'ha acusat de "robar reagrupats", segons ha denunciat ell mateix.

Lombarte ha dimitit del seu càrrec perquè "hom no es pot quedar a un lloc on no el volen, per tant marxo". A més,  ha explicat que "el motiu adduït per Reagrupament a l'hora de prendre aquesta mesura és que estava 'robant reagrupats' per portar-los a Solidaritat Catalana per la Independència".

En aqust sentit, ha explicat que "des de l'assemblea del districte només havíem mirat de crear un clima de bones relacions entre Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència, amb tal de que una bona relació i col·laboració a nivell del nostre districte, fos un petit gra de sorra que contribuís a una entesa dels dirigents i que es fes inevitable la construcció d'una candidatura única independentista per a les properes eleccions".

Per últim, ha manifestat que "això no ha estat entès així, durant els darrers dies s'han creat molts recels, i ja hi ha reagrupats que perceben a tot independentista de fora l'associació com un adversari polític a batre, enlloc d'un company de lluita pel mateix ideal. Ja actuem i pensem com un partit polític convencional enlloc de com una associació patriòtica".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 flanders, valls, 08/08/2010 - 00:27

paco paco paco que mi paco!!!! per l'amor de nostre senyor!!! Imagina't aquests paios representant a CATALUNYA a, per exemple, una cimera internacional. Si ben just deuen saber escriure

#19 Paco, Mollerussa, 07/08/2010 - 07:49

Roger, Flenders, no creieu que ha d'iimperar la bona educacio? Realment creieu que aporteu alguna cosa amb els vostres comentaris?

#18 Ramon, Barna, 06/08/2010 - 12:34

Ja ho deia San Mateu 6.24:
"No és pot servir a Deu i a Mammón al mateix temps.

#17 flanders, valls, 06/08/2010 - 00:06

això són els futurs líders de Catalunya independent? deu meu, quins caretos i quina pinta a troglodites amb roba del decathlon. Ara no em queda cap dubte que l'home ve del mico.

#16 JoanMarti, Terrassa, 05/08/2010 - 23:44

Aixo fa pudor a associasio de malfactors, mireu les carteres.