Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2010. 17:49h.

Reagrupament redueix les baixes al Berguedà a un 37%

La junta comarcal afirma que "sis es van donar d'alta fa just un mes"

Reagrupament redueix les baixes al Berguedà a un 37%

Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

La junta comarcal de Reagrupament del Berguedà ha parlat en un comunicat de "manipulació", respecte a la informació facilitada per exdirigents de la formació en el sentit que tots els membres de la mateixa s'havien passat a Solidaritat Catalana, el partit creat per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Inicialment, s'afirma que "des del mes de juliol el coordinador de l’associació a la comarca del Berguedà és Ramon Plana, elegit per una majoria de 18 vots dels 23 emesos, clara mostra que l’actual coordinador és una persona de consens".

S'afegeix que "s’ha de puntualitzar que de les 16 baixes anunciades, a hores d’ara no hi ha cap petició formal i tan sols ens consta la voluntat expressada públicament d’Albert Torres i Quim Espelt", i que "els hipotètics 16 associats que es donen de baixa tan sols representen un 37% dels associats a la comarca".

També es diu que "de les 16 suposades baixes, sis es van donar d’alta fa un mes just, el dia que s’acabava el període per a poder tenir dret a vot a les eleccions comarcals, malauradament per alguns fora de termini, fet que evidencia un clar intent no reeixit de manipulació de les recents eleccions a Reagrupament Berguedà".

"Volem deixar clar", s'indica finalment, "que malgrat tots els intents de desestabilització i manipulació que alguns ens intenten etzibar, Reagrupament continuarà amb pas ferm treballant per assolir la independència".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 marc, pineda de mar, 06/08/2010 - 04:16

una unica llista independentista, transversal i insobornable al parlament,

#8 JoanMarti, Terrassa, 05/08/2010 - 23:40

Al meu poble eram 2 militans i un es va morir ahir, el metge ha dit que de fastic i de pena i jo retornare a Erc, trobo a faltar serietat i politica de veritat, abans que em passi com al meu company..

#7 Jordi de Baga, Bagà, 05/08/2010 - 20:15

Ni cas. Simplement s'ha fet una pataleta.

Espero que el clima us provi.

A10

#6 Jordi Tallaferro, Barcelona, 05/08/2010 - 20:00

Tingueu clar que hi ha una dreta que és CiU i ara a més SC, i una Esquerra feta per gent del poble que treballa al servei del poble.Reagrupament ha de triar cap on vol anar, doncs a les properes guanyarà dreta o Esquerra, i no podeu anar contra el poble.

#5 Manel, berga, 05/08/2010 - 19:37

NO PATIU PER LES BAIXES. JA US ARRIBARAN ELS REBUTS RETORNATS!!! HA,HA,HA,HA,HA!!!!