Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2010. 21:23h.

Reagrupament ressuscita

Dimiteixen els crítics i Carretero torna a ser el president

Reagrupament ressuscita

Membres de Reagrupament, a la reunió de Sant Boi

Reagrupament ressuscita, i Joan Carretero torna a ser el seu president perquè la seva dimissió “no ha estat formalitzada per escrit”, tal com recull “l’article 16 dels estatuts” de l’associació. Així ho ha explicat en declaracions a e-notícies un dels membres crítics, Francesc Abad, durant una pausa de l’acte intern que l’associació ha celebrat a l’hotel Air Front Congress, a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

Emili Valdero, Jaume Renyer, Albert Pereira i Francesc Abad han anunciat la seva dimissió, que faran efectiva aquest dimarts per escrit i per correu ordinari. “L’article 16 dels estatuts diuen que per tal que una dimissió sigui efectiva, ha de ser per escrit”, ha dit Abad.  “La confiança s’ha trencat”. “La majoria de la gent aquí present creu que no és seriós, fins i tot, ridícul, però el bàndol dels pragmàtics, és a dir, el dels conformistes, s’ha imposat i seguiran endavant amb Carretero”, ha afegit Abad, qui ha assegurat que s’hi ha produït un debat, "però s’ha tallat ràpid”.

“Guanya el pragmatisme gràcies a l’article 16, tot i que sembli poc seriós i, fins i tot, ridícul”, ha resumit. “No podem acceptar el xantatge de Carretero, que ens va dir que o dimitíem nosaltres o dimitia ell. Ara hi torna”, ha resumit Abad.

La resta de membres de la junta s’hi queda, i queden quatre vacants lliures. Carretero ha pres la decisió en una reunió a Puigcerdà amb el seu entorn de màxima confiança, i l’ha fet pública a l’associació a través de Francesc Mortés, segons ha indicat Abad.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 Jordi, Castellar del Vallès, 03/02/2010 - 00:33

Carretero i manta... Tot un exemple de regeneració democràtica!

#48 Mr. X, bcn, 02/02/2010 - 18:13

Vull felicitar a tots els actors que han intervingut en aquest llençament mediàtic de RCat de cara a les eleccions de 2010, sobretot als mitjans del tripartit, que creient fer la crònica de la mort de RCat, simplement l'han presentat en societat

#47 Marta Batalla, Barcelona, 02/02/2010 - 15:58

Carretero ERC et va fer fora i ara tu, com tots vols dictadura dins de Reagrupament, ens pot semblar bé o malament,però les dictadures no agraden i la disciplina que et van aplicar, tu la fas més dura, endavant,però les prespectives eren bones i ara no

#46 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 02/02/2010 - 15:51

és que ningú els hi trepitgi el terreny,de mentre es treballi i es segueixin les regles del joc, molt establertes des d'un començament tot va bé,però ai! quan algú trenca el joc.No us ha de venir de nou Reagrupament,ho hi pujes o baixes per sempre.

#45 Joan, Santa Coloma de Farners, 02/02/2010 - 15:50

Aquesta comèdia no se la creu ningú!!!!!!!