Publicitat
Política · 14 de Gener de 2011. 13:47h.

Reagrupament revifa a Barcelona

Marc Viñolas, nomenat nou coordinador

Reagrupament revifa a Barcelona

Marc Viñolas

El Consell de Barcelona de Reagrupament Independentista —format pels coordinadors de tots el districtes de Barcelona i del Barcelonès Nord i Sud—, ha ratificat per unanimitat el nomenament de Marc Viñolas com a coordinador de Barcelona, nomenament que havia tingut lloc el passat mes de desembre a la darrera reunió de la Junta Directiva Nacional a VIc.
 
En la mateixa reunió també va quedar aprovat el nou organigrama funcional, així com les persones que es faran càrrec de la responsabilitat de cada àrea.
 
També es va informar sobre la posada en marxa de les comissions de treball, tant pel que fa a la nova ponència política com a la nova ponència organitzativa de cara a preparar l'assemblea general de Reagrupament Independentista aquesta pròxima primavera.
 
El Consell de Barcelona va marcar un seguit de punts bàsics sobre els quals haurien de girar les negociacions per formar candidatures a les properes eleccions municipals, punts que seran elevats a consideració de la pròxima Junta Directiva Nacional per a la seva possible aprovació.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pantinet , El Plà de Santa Maria, 20/01/2011 - 16:03

pepito 19:42 I tu encara que et vols vendre, sàpigues que ningú et compraria. Aqui estàs fora de lloc i no et tirarem molletes de pà a terra.

#8 jose maria escriba, barbastro, 16/01/2011 - 10:26

Este pijo iba a mi clase en un cole del opus en sant cugat, Ahora se ha echo rojillo, pues no veas como rezaba y cantaba misa el tio...

#7 Josep-Lluis, Badalona, 15/01/2011 - 22:35

Aquets acabaran a Convergencia , com el Colom la Rahola,el Hortala,el Reniu, el Sabanza,.... etc. no saben on es l'enemic.

#6 pepito, barcelona, 14/01/2011 - 19:42

que pesaditos... y que infantiles... Todavia no se han dado cuenta que el producto que quieren vender no lo compra nadie.

#5 Confuci, Vic, 14/01/2011 - 18:26

Aquesta nova ponència política, si arriba a néixer, farà la mateixa fi de l'altra. Quan al president li faci nosa anirà a parar penjada a can Felip.
Per què no us ajunteu amb Esquerra ( ERC per a vosaltres) i feu alguna cosa de prófit per Catalunya ?