Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2010. 09:22h.

Reagrupament, sense Laporta

Carretero tira endavant i els afiliats hauran de triar entre tres noms

Reagrupament, sense Laporta

Carretero, a la manifestació

Reagrupament, en un comunicat al seu web, saluda "com a signe de vitalitat  les noves candidatures que volen bastir-se assumint de forma íntegra els nostres principis bàsics d’independència, regeneració democràtica i treball. En aquest sentit deixen clar que "Reagrupament no formarà part de cap Govern que no es constitueixi per declarar de forma unilateral la independència  de Catalunya, que haurà de ser aprovada posteriorment per referèndum".

En aquest sentit consideren que "la regeneració democràtica  de la política catalana és condició necessària per l’èxit del nostre futur". D'altra banda, recorden que "Reagrupament serà present a les properes eleccions i avui s'ha obert un procés de participació per tal que els associats puguin decidir el nom que identifiqui la nostra marca electoral entre Reagrupament Independentista, Catalunya Estat o Pàtria i Dignitat".

"Som una candidatura de gent normal  en la qual Catalunya és la nostra única raó de ser. Per això, en el moment que esdevinguem un Estat, Reagrupament haurà aconseguit els seus objectius fundacionals i es dissoldrà com a organització", conclouen.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Ex associat decebut (de debò), BCN, 31/07/2010 - 09:42

Cada cop tinc més clar quin serà el meu vot "útil":

CiU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qui vulgui saber per què:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Regla_D'Hondt

#30 Ex associat decebut (de debò), Barcelona, 31/07/2010 - 09:38

Com més va, més me n'adono de com va ser d'encertada la meva decisió de donar-me de baixa de RCat fa unes setmanes.
Ben mirat, però, què es podia esperar de quatre rebotats d'E(exRC) desavinguts que no s'aguanten ni entre ells.

#29 Pere, Barcelona, 30/07/2010 - 20:02

Senyors de reagrupament, voste per un costat , erc per un altre, solidaritat catalana, i algun mes, nomes ens faran perdre vots independentistes. SI NO FAN UNA FORÇA COMU, Votarem CIU que ens asegura NO MES TRIPARTIT. I algun dia ja ens unirem per la inde

#28 Ramon, Barcelona, 30/07/2010 - 17:01

Unitat i prou malparlar de patriotes.

#27 Andreu, Matadepera, 30/07/2010 - 15:49

Joan Martí, amb gent de la teva baixesa moral no s'hi ha de tenir cap tracte. Hi ha persones i individus. Tu ets dels segons.