Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2009. 18:24h.

Reagrupament també fa forat a Convergència

Militants o exmilitants de CDC es passen al partit de Carretero

Reagrupament no només s'ha nodrit de membres d'Esquerra, sinó també de Convergència. Diversos exmilitants o encara militants de CDC han presentat candidatures fins i tot per a incorporar-se a la direcció de Reagrupament durant l'Assemblea que s'ha celebrat aquest dissabte al Palau de Congressos de Barcelona.

La doble militància, almenys a Reagrupament, no està encara prohibida perquè la formació e Carretero encara es defineix com a moviment, no pas com a partit. Entre els convergents o exconvergents que han assistit a l'acte hi ha dos exconsellers nacionals, Ignasi Planas -autor d'“El catalanisme ha mort. Visca Catalunya”. Ed. Duxelm. 2008- i Joan Fonollosa, que també va ser membre del comitè executiu nacional.

A més de Roger Granados -que va entrar a CDC a començaments dels 90 juntament amb ara dirigents com David Madí o Quico Homs-, David Vinyals o Joan Altés, de  Cervelló (Baix Llobregat). Granados i Vinyals han estat  dels promotors de la iniciativa legislativa popular a favor de l'autodeterminació rebutjada pel Parlament mentre que Joan Altés ha militat nou anys a CDC, on ha estat responsable d’acció política i membre de l’executiva.

Finalment, també Marc Viñolas, que he estat militant de CDC, Conseller de Barcelona i responsable de les campanyes de comunicació territorial en les darreres eleccions al Parlament i muncipals.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 pere, bcn, 04/10/2009 - 14:56

Sr. Torna a passar, has d'usar el castallà per escriure en català? escrius i parles només en castellà? en un missatge curt dius:
Pajaru
Mas de lo mismo
acosten
malos


Déu n'hi do!

#14 Josep, Roda de Ter, 04/10/2009 - 11:38

Penso que a CIU, que han alimentat l'escissió de RCat d'ERC, ara no els farà massa gràcia competir amb una altra opció "ni de dretes ni d'esquerres (normalment tira a dreta), Catalunya". ot ser que els hagi sortit, a CIU, una jugada enverinada.

#13 torna a passar, Cava, 04/10/2009 - 09:58

a mi, això del Reagrupament m'agradava.... fins que he vist la mena de pàjarus que s'hi acosten.... ufff. Más de lo mismo. els que no els han han volgut a CDC per "malos" busquen on ficar la poteta. Roger, macu, t'envia el Madí o ho has fet tot sol?

#12 Abate Marchena, Viladecans, 04/10/2009 - 09:15

La artillería mediática de los colaboradores con Espanya aún no ha comenzado. Los que amen a Catalunya que se pongan las pilas para lo que se nos avecina. Denigraciones personales y difusión del miedo a las fuerzas reaccionarias del Estado espanyol.

#11 Jaume L'Altre, BArcelona, 03/10/2009 - 23:33

Pobrets ex-cdc, que no us en adoneu que no més tenieu importància en tant que convergents. Una vegada fora ja no sereu mai més res.