Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2010. 14:18h.

Reagrupament va aprovar circumscripcions electorals

La ponència política indica que els candidats han de ser triats en primàries amb llistes obertes

Reagrupament va aprovar circumscripcions electorals

Membres de Reagrupament, en l'homenatge al general Moragues el passat Onze de Setembre

Reagrupament va deixar clar en la seva ponència política que hi hauria un candidat per cada circumscripció electoral i que aquest s'escolliria mitjançant un procés de primàries. L'apartat 4.2, que explica la "relació entre l’Associació Reagrupament Independentista i la candidatura electoral", s'indica que la formació donarà suport a qui "assumeixi íntegrament el document polític aprovat per l’Assemblea General i que presenti els punts de regeneració democràtica i declaració unilateral d’independència com a punts principals del seu programa electoral".

Un altre condició de Reagrupament era "que els seus candidats en cada circumscripció electoral siguin escollits en un procés de primàries amb llistes obertes per tots els associats de Reagrupament Independentista de la circumscripció electoral corresponent".

També s'assegurava que la formació "impulsarà les eines electorals necessàries per fer possible la candidatura electoral determinada a proclamar de manera unilateral la independència en el Parlament de Catalunya en aquesta legislatura i determinada a treballar per la regeneració democràtica".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Miquel, Mataró, 02/02/2010 - 22:52

A vegades per avançar cal donar un pas enrere. Un messies que practica el feixisme?
Ell és nomes un home amb les idees ben clares i tip de la política de sempre. Alguns han pensat que podrien clonar estructures d'altres partits i repartir-se els escons

#9 Tomppa, Sabadell, 02/02/2010 - 22:22

Molta gent no enten que democracia com a escollir d'uns grups diferents està bé però no es pot crear una empresa ni grup politic potent amb democracia, seria com operacion triumfo / american idol etc. cosa mediocre si es important que tothom pot opinar.

#8 Carles Rocamora, St. Just Desvern, 02/02/2010 - 21:22

Si Ciutadans fan eleccions primarias amb llistes obertes per circumscripció electoral, perquè no Reagrupament? Si es vol regenerar la democràcia, el primer pas es establir un règim de democràcia interna. Sembla que el Sr. Carretero no ho vol.

#7 Eduard, Vic, 02/02/2010 - 21:13

"Que els seus canditats, en cada cir...." Els candidats de què, de la llista de la candidatura o de cada circunscripció electoral? No queda gens definit, és interpretable.

#6 pere, mataro, 02/02/2010 - 19:27

Els sociates d´Esquerra esteu molt nerviosos, normal, les enquestes prediuen una hecatombe electoral per ERC mentres que Reagrupament puja com l¨espuma, normal que feu aquesta bruta campanya per erosionar pero esteu acabats vfisca cARRETERO!!!