Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2016. 13:52h.

Reagrupament veu “relativa” la renovació a CDC

Adverteixen que si no es canvia tota la direcció reconsideraran “la continuïtat en el nou partit”

Reagrupament veu “relativa” la renovació a CDC

Planas, davant la seu de CDC

El president de Reagrupament i candidat a secretari general del nou partit que surti del Congres de CDC, Ignasi Planas, ha manifestat que "exigirem que el nou partit sigui una autèntica renovació de tot un espai polític central, que afecti en les formes, els compromisos el nom i l'equip directiu”. També ha reclamat llistes obertes, manifestacions que ha realitzat després d'aportar mil associats a la nova Convergència.

Ignasi Planas ha manifestat que "Marta Pascal és un element molt positiu dins de CDC, tant pel seu historial com per la seva manera de fer i el que representa”. "Caldrà estudiar tots els noms en aquest context de renovació, en el que de moment, per les llistes que anem coneixent, hem de qualificar de renovació relativa. Donem suport perquè Artur Mas sigui el nou president”.

El dirigent de Reagrupament ha remarcat que ”si aquest nou partit neix sense un compromís clar de culminar la independència, sense unes mesures de funcionament democràtic internes potents, i sense renovar-se de dalt a baix quant a la seva direcció i les seves formes, Reagrupament haurà de reconsiderar la seva continuïtat en el nou partit. Però és un escenari que no ens volem plantejar”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, Bcn, 05/07/2016 - 20:33

Alla on hi ha merda sempre hi han mosques.

#3 Que diu??, Barcelona, 05/07/2016 - 20:14

De veritat que tothom ha de tenir el seu minut de glòria..

#2 Ricard sense por, St. Sadurní, 05/07/2016 - 16:56

Aquesta colla de pallassos encara gràcies que els deixin entrar a veure si rasquen una mica de cuixa, haha.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 05/07/2016 - 14:30

L´aplec que representa aquest alcalde i jutge frustrat va treure 3.273 vots a les muncipals de 2015, el 0.11% del total (BCN), la mitat que el PACMA i menys que el vigata PxC de l´estrambotic Anglada.

El bojos han pres el control del manicomi