Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2016. 14:49h.

Reagrupament vol liderar la nova CDC

Ignasi Planas adverteix que “la DUI és el nostre ADN”

Reagrupament vol liderar la nova CDC

Planas, a l'esquerra

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ja és oficialment candidat a liderar el que ha de ser el nou espai polític que sorgeixi de Convergència i que es decidirà en el Congrés fundacional del proper cap de setmana. Així ho han decidit, per unanimitat, els associats que han participat en l’Assemblea extraordinària que s’ha fet avui a Barcelona.

Ignasi Planas ha agraït la confiança als associats i ha destacat la importància de que Reagrupament opti a liderar el nou partit per garantir que la independència, la radicalitat democràtica i la unilateralitat hi siguin contemplades. “La DUI és el nostre ADN i ho anirem a dir ben alt”, ha dit.

Segons Planas, cal que aquest nou espai sigui “radicalment democràtic, amb limitacions de mandats, sense acumulació de càrrecs i amb règim d’incompatibilitats perquè quan es confon el govern amb el partit, és quan sorgeix la corrupció”.

L’Assemblea també ha aprovat la proposta de la comarcal de l’Alt Penedès, que va ser també ratificada per 18 juntes comarcals i 6 de districte, en la que es consideraven “indispensables” vàries condicions per tal de participar en el nou espai polític: “que sigui una formació nova i transversal, que hi figuri la independència i es contempli la DUI i que el fet de formar-ne part no pugui condicionar el futur de Reagrupament”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Jonàs, Bcn, 03/07/2016 - 14:29

No es cansen mai de remenar la cua, aquests pàries? En el seu moment tenien raó de ser i els vaig defensar, però ara se'ls veu el llautó d'ànsia de tocar cuixa. No 'estranya que Carretero se n'hagi allunyat.

#8 Ernesto, Vilassar, 03/07/2016 - 00:04

Echo de menos al Doctor.

#7 JOAN PUIG, BADALONA, 02/07/2016 - 20:10

En quin món viuen aquests personatges? hi ha una paraula catalana que els defineix perfectament: són uns somiatruites.Deixant de banda els seus somnis independentistes, s'ha de venir del hort per creure que poden posar condicions a CDC i, a més, aspirar a liderar el 'nou'/vell partit.

#6 Angel, Barcelona, 02/07/2016 - 20:08

Cuando los lideres de Convergencia reconoceran que tienen abandonado a su electorado tradicional y dejaran de pelearse por un chiringuito de poder cada vez mas reducido.

#5 Osona sur mer, Vic , 02/07/2016 - 20:06

El Carretero empuja la carreta de 4 reagrupados, haber si pilla algo.