Publicitat
Política · 7 de Maig de 2016. 18:32h.

Reagrupament vol 'manar' a Convergència

Presentaran un candidat a la secretaria general en cas que CDC decideixi crear un nou partit

Reagrupament vol 'manar' a Convergència

Imatge de l'acte de Reagrupament

L’assemblea nacional de Reagrupament ha decidit participar en el procés de refundació de Convergència però “només si es crea un nou partit”. Des de Reagrupament creiem que s’ha de promoure un “nou espai que ocupi un lloc central, transversal i independentista i, per això, la intenció és presentar un candidat com a Secretari General”.

Reagrupament, “com a organització independent no té cap interès en participar dels afers interns de cap altra organització i, en aquest sentit, si CDC decideix refundar-se canviant només els quadres directius i posant al dia el seu projecte polític, no hi participarem”.

Pel que fa a les properes eleccions espanyoles del 26J, l’assemblea ha aprovat que “Reagrupament només es presentarà en coalició amb CDC en aquestes eleccions si Convergència presenta una llista fruit d’una coalició àmplia i transversal”. En aquest sentit ens sumem a la proposta feta ahir per Demòcrates de Catalunya.

Per altra banda, des de Reagrupament “seguim apostant per la unilateralitat i, una vegada es constati de nou el rebuig i la impossibilitat de les negociacions amb Madrid, la coalició s’ha de comprometre a adoptar les mesures necessàries per fer efectives les demandes del poble català, en compliment de la declaració de desconnexió aprovada pel Parlament de Catalunya el 9N”.

“Des de l’associació pensem que si no es compleixen aquestes condicions és  innecessari participar en unes eleccions espanyoles i si es fa és per poder demostrar de nou la mobilització de l’independentisme català”, indiquen.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Carlos Gomez, Bcn, 08/05/2016 - 22:28

Ja no saben que fer per aconseguir una plaça fixe a la llotja de la menajdora.
Hi ha tanta gent a la cua que es admirable la seva persistencia.
Avans feien rellotges, ara ja volen.

#12 Pepon , Bcn, 08/05/2016 - 00:30

Y no será simple aburrimiento lo que tiene toda esta gente???

#11 Pepon , Bcn , 08/05/2016 - 00:04

Sin bandera no son nada. Vacuidad.

#10 Un que sap de què van, Panamá City, 07/05/2016 - 22:46

Encara veurem a l'ínclit Quim Torra manant. O de diputat a Corts. I a la Tudela. I a la Ponsa. Estòmacs agraïts.

#9 Quantico. Analisis de Conducta, Vic , 07/05/2016 - 22:05

Carretero es el masca de Reagrupament un personaje siniestro que quiere infiltrarse con los herederos de Corleone Pujol.