Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 15:09h.

Reagrupats demanen el vot per Trias

Critiquen el pacte amb Esquerra de "només cinc militants"

Reagrupats demanen el vot per Trias

Imatge del document

Membres de Reagrupament a Barcelona, que formen part de la la plataforma Sobirania i República, han demanat el vot pel candidat de CiU, Xavier Trias, i han criticat el pacte de la direcció amb Esquerra i la manera com s’ha fet, "renegant de la regeneració democràtica", segons informa somnoticia.cat

Aquests reagrupats critiquen que els associats barcelonins no han estat reunits per prendre cap decisió sobre les municipals i acusen un partit “amb només cinc militants” i amb el mateix nom que l’associació de negociar amb els partits “com un partit més”.

“El partit Reagrupament renega de la regeneració política de l’associació Reagrupament”, denuncien. També demanen als reagrupats “actius i vius” de Barcelona que es trobin per barris i districtes “per enraonar i prendre posició davant de les municipals”.

"No hem de seguir gregàriament uns polítics de partit que no són els nostres", argumenten, a més de criticar que "la coalició ERC-Reagrupament ha manifestat que votarà per alcalde el candidat més votat, contràriament al que fa ERC normalment al Parlament colonial".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Suson, Bcn, 26/03/2011 - 08:05

O sigui que Trias ha "fabricat" una associacio o un nou Reagrupament, per tenir algu que el recolzi. Aixo de l'espai nacionalista, manegat per CiU, no te cap credibilitat

#27 Ramon, Barcelona, 25/03/2011 - 20:24

Mau, mau, i tant que mau, mau. Tripartit pur. Tot independentisme que trobi que CiU és nacionalment el mateix que la sucursal del PSOE atufa a Tripartit. Tot independentisme que tingui el morro d'usar l'argument de la corrupció per preferir el partit més corrupte d'Occident, atufa a Tripartit.

#26 Ton, Barcelona, 25/03/2011 - 16:57

Retornar a fer pactes amb Esquerra, sense que la cúpula corrupta no hagi dimitit, no és només una traïció, és un suïcidi polític que pagarà tant Laporta com Portabella. La unió s'havia de fer quan ERC estigués lliure de talps, no ara, i qui se'ls acosti, es cremarà en dos mesos.

#25 Mau mau, Lloret, 25/03/2011 - 13:12

A alguns us interessa desunir l'independentisme perque no sou independentistes. CiU sou igual de regionalistes que el PSC però a sobre molt més corruptes. Els autèntics patriotes no roben al seu propi poble. Jan, contra tots i tothom et donarem suport!!

#24 Pauet, BCN, 25/03/2011 - 13:07

Jo, ho tinc clar...no penso anar a votar! fart de martingalas politiqueries, mentre no faig més que perdre poder adquisitiu i acumular problemes (molts creats per aquests politics)...a pastar fang.