Publicitat

Parlen del referèndum com "una de les opcions"

Rebaixes a JxCat

Els candidats de JxCat, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn Forn, ara empresonats, en un article conjunt a La Vanguardia s'ofereixen a Pedro Sánchez per formar govern sempre i quan el líder del PSOE "no negui el referèndum d'autodeterminació com una de les opcions de solució".

"És ben sabut que la gent de JxCat no tenim res en contra d'Espanya ni li desitgem cap mal. Senzillament defensem que Catalunya esdevingui un nou Estat europeu per mandat democràtic expressat lliurement a les urnes pels catalans i les catalanes", escriuen.

"Si de nosaltres depèn, no mirarem cap a un altre costat a l'hora de fer possible un govern estable, sempre que el candidat es comprometi a abordar el camí del diàleg i no negui el referèndum d'autodeterminació com una de les opcions de solució", apunten.

"Mantindrem una posició inequívoca i clara en el diàleg, però no seran barreres infranquejables si hi ha bona voluntat de dialogar. Ser ferms i coherents no equival a ser inflexibles ni radicals", asseguren.

"Som la gent del sí; la gent de l'actuar, sumar i construir. Som garantia que mai un tripartit de dretes arribi al govern espanyol; al mateix temps, evitarem que els socialistes es vegin de nou atrets per buscar en el 155 falses respostes a la demanda democràtica del 80% de la població de Catalunya", indiquen.

"Un resultat forta de l'independentisme català també evitarà la temptació del PSOE d'arribar a un pacte amb Cs, que només serviria per a enquistar més la qüestió catalana. Com ha de resoldre la qüestió catalana un partit que va néixer per dividir i enfrontar als catalans?", pregunten.

Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Gerardo, Barcelona, 15/04/2019 - 17:15

https://www.elconfidencial.com/espana/2019-04-14/cataluna-independencia-proces-juicio-rebelion-fiscalia_1942042/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_ec&utm_content=textlink&utm_term=apertura

Cada dia está más claro que estos sinverguenzas tramaron una perfecta conspiración para la rebelion. Una severa sentencia merecen

#11 Hilario, Barcelona, 14/04/2019 - 07:37

Están de liquidación y a punto de desaparecer.

#10 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 13/04/2019 - 23:26

Acabaran en plaza Catalunya, vendiendo lo suyo ..... promesas falsificadas.

#9 M. Pilar, Barcelona, 13/04/2019 - 19:59

No tenen vergonya! Encara es pensen que hi ha gent que pot confiar en ells!!!

#8 larepublicanoexisteidiota, Barcelona, 13/04/2019 - 17:47

Bueno, todos los catalanes sabemos que si hay algo que le gusta más a un convergente que la independencia es tener a reventar su cuenta en Andorra