Publicitat
Política · 5 de Setembre de 2021. 17:02h.

Rebaixes a la mesa de diàleg

Sánchez només hi portarà l'"agenda de la retrobament"

Rebaixes a la mesa de diàleg

El president espanyol, Pedro Sánchez, en una entrevista a El País, no ha aclarit si anirà o no a la taula de diàleg, però ha remarcat que a la mateixa només portarà "l'agenda de la retrobament".

"És ben públic. Es tracta d'un conjunt d'inversions de finançament per aprofitar aquesta etapa de recuperació i modernització", ha dit. "El més important no és si hi vaig o no, l'important és si hi ha avenços en aquesta taula, i en això hem de treballar tots", ha indicat.

"Sempre he manifestat que la meva disposició per al diàleg és total. M'he reunit amb el president Torra, amb el president Aragonès, i em vaig reunir en aquesta sala amb la delegació de govern de la Generalitat de llavors", ha recordat.

"Catalunya necessita un Govern que surti de l'abstracció en què ha estat en aquests últims 15 anys, parlant de qüestions que, potser per a ells, legítimament, són molt importants, però que avui, després de la pandèmia i de les conseqüències socials , econòmiques i sanitàries, probablement s'hagin vist reduïdes", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Olot, 06/09/2021 - 08:12

Esperarem la resposta del president de veritat, el molt honorable carles I de Waterloo.

#3 Albert, Barcelona, 06/09/2021 - 06:28

"EXIGIM, EXIGIM !!!" jajajajajajaja...

#2 Maria, Tarragona, 05/09/2021 - 21:01

La foto es brutal, el lazinyordo haciendole la reverencia a Pedo Sanchez el guaaaaaaapo...

#1 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 05/09/2021 - 17:44

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao i que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy

Ningu mes

#1.1 La bengansa será terrible, Chicago meixugo, 05/09/2021 - 18:18

Espereu que tornin de Colores a la Vall de'n Bas, plens d'energia desprès de cruspir-se unes quantes espatlles de xai al forn i veureu de què son capaços els nostres líders- Desperta ferro!!!!!