Publicitat

Puigdemont ofereix ara a Rajoy negociar-ho "tot" sobre el referèndum

Rebaixes d'estiu

Puigdemont, durant el col·loqui (foto: Generalitat)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha ofert endarrerir el referèndum si l’Estat espanyol accepta negociar-lo. El cap de l’Executiu ha afirmat que “dialogar i pactar una altra data” és la única via que té el Govern de Mariano Rajoy per evitar el referèndum al setembre.

Puigdemont ha avançat durant un col·loqui organitzat per Sobirania i Justícia que farà una darrera oferta de negociació a l’Estat en les properes setmanes i que ho farà de la mà del Pacte Nacional pel Referèndum i de la seva campanya de recollida de signatures. "Formularem una petició formal de diàleg, negociació, flexible, en què tornarem a dir el que he dit a Madrid en dues conferències: podem parlar de data, pregunta, majories, implementació del resultat, de tot, si volem negociar”, ha afirmat.

El cap de l’Executiu també ha dit durant el col·loqui que la clau del referèndum serà la participació, i ha afegit que, fins i tot, aquest factor serà més determinant que no pas si la consulta és pactada o no. En aquest sentit, el president de la Generalitat ha dit que un referèndum acordat però amb una participació del 15% "no seria vàlid", ja que no serviria per interpretar el "desig del poble". En canvi, segons Puigdemont, un referèndum no acordat però amb una participació substantiva sí que seria suficient.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/05/2017 - 12:13

"El referèndum es farà, si o si"
"Pero hoy no... ¡Mañaaana!"
Ay, nen, el que feu per no perder el sou! Esteu liquidant la vostra base social. No necessiteu enemics.

#23 patimpatampatum, Palafrugell, 12/05/2017 - 05:18

Vamos a ir post/poniendo la cosa de 18 en 18 meses y asi al tiempo que no nos enchironen vamos a seguir cobrando.

#21 Escèptic, Bcn, 12/05/2017 - 00:09

Doncs com no els hi ofereixis croissants ho tens xungu nen. Suposo que aquest gest el vols fer, perquè es vegi que et deixas la pell i no hi ha manera, d' aquesta forma després poder justificar-te davant l' electorat.!

#20 Manolo, Barcelona, 11/05/2017 - 23:40

Pobre pajarito

Patético

#19 Alejandro, Barcelona, 11/05/2017 - 23:29

Pues vaya una oferta. Suspenda el referendum, rompa la baraja de la independencia y siéntese a dialogar, a negociar, como un político de talla. Todos saldremos ganando, Catalunya más que nadie.