Publicitat
Política · 18 de Gener de 2010. 22:57h.

Rebel·lió a ERC de Vic

Militants denuncien "improvisacions contradictòries del’alcalde" i critiquen la secció local

Rebel·lió a ERC de Vic

L'alcalde de Vic, a la dreta, amb consellers d'Esquerra

La polèmica sobre el padró Vic ha creat tensions a Esquerra Republicana, que aquesta vivint una certa rebel·lió. Un sector de la militància ha denunciat en un comunicat "improvisacions contradictòries de l'alcalde" i ha criticat la secció local del partit.

"Un grup de militants d’aquesta secció local", diu el comunicat, "hem cregut convenient mostrar el nostre posicionament contrari a no permetre empadronar-se als immigrants domiciliats a Vic  pel fet que els hi manqui regularitzar la seva entrada a l’Estat, impedint així el seu accés a la sanitat pública, i el dels seus fills a sanitat i escolarització. En aquest sentit fem una crida a la militància d’ ERC de Vic a sumar-se a aquesta declaració".

S'afefgeix que "hem assistit i assistim a unes improvisacions contínues i contradictòries de l’alcalde, que han anat de denunciar els immigrants a la policia a impedir el seu empadronament, donar-los de baixa, requerir-los al cap d’un temps, o exigir visats, sense cap document escrit que concretés de quines mesures es tracta. El grup municipal i la secció local d’ ERC, però, han assentit a totes i cada una de les confuses declaracions de l’alcalde, per contradictòries que fossin".

Aquest grup demana a ERC de Vic "que es replantegi el seu suport a les mesures que improvisa l’alcalde de Vic, essent conseqüent i coherent amb els nostres principis republicans i democràtics, com ja ha fet la direcció nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, mostrant el seu rebuig a les mesures anunciades per l’alcalde".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Lluís, St. Quirze de Besora, 19/01/2010 - 18:59

Per a en Pere de Vic: doncs tot sembla indicar que el comunicat ha sortit de la gent de l\'equip de l\'anterior candidat, el de la \"gent normal\"... Hipocresia en benefici de batalletes petites, res més.

#8 Angel A., Vic, 19/01/2010 - 15:21

Ni de Catalunya ni Republicana i a Vic ni d'esquerres.

#7 Pere (Vic), Vic, 19/01/2010 - 11:28

Ja era hora que algú reaccionés contra la línia dretana dels capos d'ERC a Vic. Recordem que el candidat republicà a les municipals parlava de "gent normal" per referir-se als autòctons i diferenciar-los dels immigrants...

#6 J., Barcelona, 19/01/2010 - 10:42

Si no hi surt ni el nom, això ho pot haver fet qualsevol militant d\'ICV. Per cert, TOTS els ajuntaments donen de baixa immigrants del padró, i molts demanen comprovar que un viu on diu que viu. Només cal fer un cop d\'ull al BOP.

#5 ANA LUNA ROJA, Barcelona, 19/01/2010 - 08:01

Solo ANGLADA y PxC tienen las ideas claras. Los demás partidos están desconcertados y se están autodestruyendo con discusiones internas. La gente ya no quiere discursos, sólo quiere SOLUCIONES. PxC y ANGLADA están triunfando: sacarán 13 diputados.