Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2014. 10:00h.

Rebel·lió interna contra un alcalde de CiU

Més de la meitat de l'equip de govern de Vilassar de Mar demana a Joaquim Ferrer que no es torni a presentar

Rebel·lió interna contra un alcalde de CiU

Joaquim Ferrer

Més de la meitat de l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, governat des de fa set anys per CiU amb majoria absoluta, han manifestat en una carta oberta a la militància de CiU a la població, el seu desacord amb la decisió de l'alcalde, Joaquim Ferrer, de tornar-se a presentar com a candidat dels convergents per a les properes eleccions municipals.

Tres tinents d’alcalde del govern municipal i dos regidor han signat un comunicat, al qual ha tingut accés e-notícies, per manifestar "la seva decisió de no formar part ni donar suport a la propera llista de CiU si aquesta està encapçalada per l'alcalde Joaquim Ferrer", a qui acusen d'actuar de "manera prepotent".

Asseguren que, en nombroses ocasions, li han “expressat el seu desacord amb la manera d'exercir el càrrec” i posen com a exemples la “manca de comunicació, la desídia en la presa de decisions, la manca de lideratge i d'informació i la falta de respecte que en ocasions mostra vers els altres”. 

Finalment, denuncien que han sabut de forma extraoficial que Ferrer tornarà a ser l'alcaldable de CiU per Vilassar de Mar ja que ell encara no ho ha comunicat a l'equip de govern i exposen que, si Joaquim Ferrer encapçala finalment la llista convergent, emprendran una alternativa independent.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 pilar 9B, barcelona, 02/07/2014 - 18:53

Els que coneixem vilassar i a l'alcalde sabem que es una excel.lent persona i que ha transformat el municipi espectacularment. A la política hi ha molt poca decència, i l'alcalde Ferrer Tamayo es un dels polítics mes decents, responsables i amb nivell de la politica municipal catalana.

#2.1 Nestor, Andorra, 02/07/2014 - 19:48

Los que lo conocéis pensáis así y, más de la mitad del equipo de gobierno municipal dicen que es un prepotente. ¿Algo pasa, no? ¿una crisis? ¿celos? ¿y de lo mío? Uhhh!!

#2.2 vilassarenc, vilassar de mar, 02/07/2014 - 21:43

Ho dius per l'escàndol de l'edifici del mercat potser?

#1 Kropotkin, Vic, 02/07/2014 - 12:17

Tal como está la politica catalana, no me extrañaria que la rebelión estuviese provocada porque el alcalde no es lo suficientemente corrupto. Esto del esteladismo es un desmadre.... Jua, jua, jua,...