Publicitat
Política · 26 de Juny de 2019. 20:18h.

Rebequeria de Puigdemont

Envia quatre cartes al president del Parlament europeu denunciant "irregularitats"

Rebequeria de Puigdemont

El president de l'Eurocambra, Antonio Tajani, no ha contestat les quatre cartes que Carles Puigdemont li ha enviat. L'expresident de la Generalitat de Catalunya i l'exconseller de Salut, Toni Comín, han acusat aquest dimecres Antonio Tajani, de "defugir les seves responsabilitats" per no haver respost les quatre cartes que li han enviat on denunciaven que l'Estat ha comès "irregularitats" per determinar si podien adquirir el càrrec.

Puigdemont i Comín han afirmat que Tajani actua "com a president de banda, a les ordres de certs partits polítics i no com a president de tots els eurodiputats". "Negar-se a respondre no li estalviarà una resposta de les autoritats judicials europees" han manifestat en un comunicat, en el qual consideren que s'ha comès una "greu violació" dels seus drets fonamentals "que posa en risc els fonaments de la democràcia europea".

"Cap d'aquestes cartes ha tingut resposta. Falten pocs dies per a la constitució del Parlament Europeu i els responsables de vetllar pels drets dels diputats continuen ignorant la petició adreçada en temps i forma per dos eurodiputats que han estat elegits amb més d'un milió de vots", han denunciat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 galba, Bcn, 27/06/2019 - 19:37

Tajani les acaba de decir que de ser eurodiputados ya se pueden ir olvidando.
Bien decía ayer Rahola que hoy se esperaban buenas noticias.

#25 Daniel, Barcelona, 27/06/2019 - 18:46

"Cuando se empieza pasando por victima se termina ejerciendo de apestado". George Orwell

#24 Figueres, Figueres, 27/06/2019 - 15:48

A ver si el problema serán los sellos y por ello no llegan a destino? no estarás usando sellos de Tractoria, esos que mandasteis hacer por falta de tiempo?

#23 Consultorio Elena Francis, Bcn, 27/06/2019 - 10:53

NANNA...NARANNA..NANANNA...Distinguido amigo Carles, puestos en contacto con la UE debo comunicarle que no debe mandar más escritos, nos dicen que sus inquietudes les perturban y que no pueden dormir por la noche, ruegan que de seguir , lo haga con papel fino y suave, las recibidas hasta ahora dejan el ojete algo irritado. Un saludo, su amiga E.

#22 Polítics pel reciclatge, Rotten Europe, 27/06/2019 - 10:45

Segons el molt honorable president de la UE, el Sr. aquell que camina fent tombarelles etíliques, la contribució a l'ecología ha millorat des que el MH ex P the Crazy Baker es dedica a enviar escrits amb paper fí de bona qualitat molt útils per fregar-se el cul, amb el corresponent estalvi de paper higiènic.,