Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2021. 21:51h.

Rebequeria d'Ernest Maragall

Envia una carta a Colau per dir que no estan a favor dels Pressupostos, però que hi votaran a favor

Rebequeria d'Ernest Maragall

El líder d’ERC a l’Ajuntament, Ernest Maragall, en una carta enviada a Ada Colau, expressa que “fa tot just una setmana vam anunciar que formulàvem un vot contrari al pressupost del 2022”.

“La raó de fons era força clara: volíem, i volem, uns pressupostos de transformació i, estem convençuts, els que presenten no són els que la ciutat necessita. Amb la mateixa consciència, i convençuts del que vam fer, avui el nostre vot genuí a l'Ajuntament tornaria a ser contrari, i així els fem saber”, afegeix.

“No ens sembla adequat ni acceptable que el debat nacional contamini el municipal. Catalunya en Comú Podem fent ús de la seva posició al Parlament de Catalunya va decidir posar Barcelona al centre de la negociació pressupostària utilitzant-la com a moneda de canvi. No som nosaltres els qui hem sucursalitzat la ciutat. No som nosaltres els qui hem convertit el pressupost de Barcelona en un annex del pressupost català”, assenyala

“És en aquestes circumstàncies, considerant l’efecte global de tots dos debats pressupostaris, que hem assumit el compromís de facilitar l’aprovació del pressupost municipal. Efectivament, els pressupostos de la Generalitat són més necessaris que mai, tant per la concreció d'objectius com pels recursos aplicats, i ho són tant pel país com per la nostra ciutat”, conclou.

“Serveixi aquest missatge, doncs, per confirmar el nostre compromís en aquest sentit. Barcelona tindrà pressupost, però no participarem de cap nova negociació ni de cap conversa prèvia a la tramitació final. Poden comptar amb el nostre vot, però no esperin el nostre suport”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 26/11/2021 - 17:20

COLAU INFILTRADA DE LA CUP , E. MARAGALL TRAIDOR DEL PSC AHORA EN ERC...NO COMMENTS.

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU.

#9 Aquest no hi toca, Chez Titole, 25/11/2021 - 14:42

Poden comptar amb el nostre vot pero no esperin el nostre suport. Apa! Un tio troba la dona al llit amb el del Butano i diu: No estic d'acord amb que foteu una clusca al meu llit, pero, podeu seguir xingant. titos. Aquest home és carn de psiquiatric.

#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 25/11/2021 - 12:47

Esa carta debería ir al Museu d' História, junto a la pancarta del Torra. Al museo de la Carcajada.

#6 Nyerro, L'Escala, 25/11/2021 - 12:08

El que es fa quan un té dignitat política i personal en aquests casos en que un no está d'acord amb el que li manen fer, es dimitir i no enviar cartetes i notes de prensa. El problema es que tots aquests viuen del sou públic i com que no es pas precisament petit , dons s'empassen el que sigui per seguir vivint de la rifeta...misèria de païs...

#6.1 Juan Carlos, Málaga, 25/11/2021 - 13:36

Desgraciadamente tienes toda la razón. Los sueldos públicos son muy jugosos.

#5 joan, manresa, 25/11/2021 - 12:08

El Casal obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..--Qui l'entenc que el compri...!! Sí.., pro no...,son dolents per Barcelona...,i axis u vàrem dir i tambe que votaríem no.... ,pro ailas ..,la tifa de vaca.., convertida en plat de nata....,i el poble barceloní...,que el..,quanta saviesa Sr. Ernest..,quanta saviesa..,l'edat no perdona, oi?