Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2009. 12:05h.

Rebuig a la independència al Baix Llobregat

Cap municipi governat pel PSC celebrarà un 'referèndum' sobiranista

Rebuig a la independència al Baix Llobregat

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb altres alcaldes socialistes

La Coordinadora per la Consulta per la Independència, que aplega les entitats que promouen consultes sobiranistes, va aprovar dissabte a Arenys de Munt (Maresme) la convocatòria d'un centenar de consultes en la majoria de comarques de Catalunya, però cap d'elles al Barcelonès o el Baix Llobregat, les dues amb més població.

La relació de municipis on se celebraran, en efecte, inclou localitats del Maresme, com són Canet, Premià de Mar, Arenys de Mar, Masnou, Sant Pol de Mar, Argentona, Tiana, o Vilassar de Dalt. Les poblacions del Vallès Oriental que faran la consulta són Sant Pere de Vilamajor, Sant Celoni, Les Franqueses, Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallés, Cardedeu, Tagamanent, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera.

Pel que fa al Vallès Occidental, faran el referèndum Sant Cugat del Vallés, Castellbisbal, Gallifa i Sentmenat. A Osona, més de 20 poblacions realitzaran una consulta, entre les que destaquen Taradell, Vic, Manlleu o Prats de Lluçanés. Al Bages, s'hi afegiran Sallent, Monistrol de Montserrat o Navàs, entre d'altres. També s'hi sumen poblacions com Solsona o Berga.

Pel que fa a les comarques de Ponent, destaquen les consultes de Tàrrega, Bellpuig, Linyola, Les Borges Blanques, Noguera o Urgell. Pel que fa a la província de Girona, han decidit fer la consulta Banyoles, Porqueres, Garrotxa, Besalú, Santa Coloma de Farners, Arbúcies, Sils, Cassà de la Selva, Celrà, Roses o La Jonquera.

Finalment, a la província del Tarragonés destaquen els referèndums del Baix Camp, Constantí, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia o Vilanova i la Geltrú.

Veure llistat

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#87 cano86, bcn, 25/11/2009 - 02:01

En el baix llobregat somo mas inteligentes que para hacer un referemdum independetista.
españa somos todos!

#86 Águila_Roja, Viladecans, 27/10/2009 - 23:27

Osea, que no se atreven a preguntar por la independencia donde viven más catalanes.
Eso es demagogia. oportunismo, populismo local, y majadería intelectual.
A ver si se enteran, ¡CATALUNYA SOM TOTS! http://catalunyasomostodos.ciudadanos-cs.org/

#85 David, City, 27/10/2009 - 21:28

Yo quiero que Pedralbes se independice del resto. Porque mis impuestos se van a los Lleida o Tarragona, que se espavilen con sus vacas y tomateras

#84 Joan, BCN, 27/10/2009 - 19:12

Valiente atajo de corruptos son todos. ¡ A la cárcel con ellos!

#83 joan, El Penedès, 27/10/2009 - 17:29

Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia i Vilanova i la Geltrú província del Tarragonés? carai si que estem malament de geografia!!!! Sembla allò típic de tot lo que vé després de Martorell ja és de Tarragona, carai amb aquest periodistes!