Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 13:30h.

Recoder i Duran discrepen sobre El Prat

El secretari general de CiU avala el PP, mentre que el conseller reivindica la privatització

Recoder i Duran discrepen sobre El Prat

Imatge de l'aeroport

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha lamentat la decisió del Govern espanyol de cancel·lar la privatització dels aeroports del Prat i Barajas i ha advertit que l'administració catalana no renuncia a aquest pla i que està disposat a discutir una nova proposta sobre el model aeroportuari.

Recoder, en delcaracions a TV3, ha indicat que "és importantíssim que la pressió continuï i que reafirmem el compromís del país amb els nostres aeroports". "Quan mirin la caixa no podran renunciar als ingressos que representa privatitzar el Prat i Barajas", ha afegit, a més d'apuntar que "els aeroports europeus que tenim com a referents competeixen entre ells i només a Romania hi ha un model centralitzat".

Per la seva banda, el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, en declaracions a RNE, ha considerat avui "lògic" l'anunci del Govern espanyol de suspendre el procés de licitació dels serveis de gestió de l'aeroport del Prat i s'ha mostrat obert a dialogar sobre el futur d'aquesta infraestructura.

Duran ha reconegut que el concurs "estava molt mort", ja que "les pròpies empreses no acabaven de trobar les condicions exactes", de manera que comparteix la decisió presa pel govern de Mariano Rajoy. Per a Duran, el comentari de la ministra de Foment, Ana Pastor, sobre les seves reticències a que els aeroports de Barajas i el Prat competeixin entre si, va ser només una "relliscada".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat