Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2008. 14:19h.

Recollida bilingüe de joguines

Campanya del PP amb el lema "Comparte Navidad i rebràs Nadal"

Recollida bilingüe de joguines

Alberto Fernández

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona,Alberto Fernández Díaz ha iniciat la campanya solidària “comparte Navidad i rebràs Nadal”. Fernández Díaz ha recordat que aquesta campanya es posa en marxa cada Nadal pels regidors del grup municipal del PP en els districtes i barris de la ciutat de Barcelona, amb l'objectiu de “fomentar la solidaritat amb les persones més necessitades”.

El president del grup municipal ha explicat que espera que aquesta campanya que es va iniciar el passat dia 17 i finalitzarà el 29, tal com va succeir el passat Nadal, “sigui un èxit” davant “la solidaritat de la gent que va acollir aquesta iniciativa participant activament amb l'aportació de joguines, aliments i llibres”.

Fernández Díaz ha explicat que el PP a més instal·larà el dia 29 cinc punts de recollida de joguines, menjar i llibres repartits a Barcelona que posteriorment seran distribuïts a través d'entitats, associacions i organitzacions benèfiques que treballen per a ajudar als més desfavorits. Aquests punts de rcogida estaran a la Rambla de Catalunya amb Diagonal; Av. Madrid, cantonada Ronda del Mig (costat muntanya); Pau Casals / Pl. Francesc Macià;  Carrer Gran de Sant Andreu, 62; i Carrer Guipúscoa, cantonada amb Rambla Prim.

El dirigent Popular ha explicat que “la campanya pretén arribar també a aquelles persones que es troben soles, per al que s'han recollit ‘christmas’ nadalencs que serveixen per a felicitar-los les festes. Els aliments recollits es repartiran immediatament, i les joguines i llibres es repartiran la vesprada del dia de Reis”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Walzer, BCN, 26/12/2008 - 16:32

Es curión, i penós, veure com una iniciativa lloable com recollir joguines per nens acaba sent empastifada pels nacionalistes (catalanistes i espanyolistes), capaços de contaminar-ho tot amb la seva mentalitat obsessiva i malaltissa

#14 jotaK, Manlleu, 26/12/2008 - 16:16

Jo els hi regalaria joguines també: una polla de plàstic per la'lberto, que li fara falta, i una de dura per el senyor rivera

#13 Miquel, Sant Cugat del Vallès, 26/12/2008 - 12:44

Això passa perquè a Catalunya tenim una llengua estrangera cooficial, l'espanyol. El català ha de ser la única llengua oficial a Catalunya, de la mateixa manera que a Espanya la única llengua oficial és l'espanyol. Així no hi haurà malentesos.

#12 Juan, Barna, 25/12/2008 - 20:32

Se ha de recordar a todos los energúmenos que en Cat., hoy, hay dos idiomas oficiales y que uno de ellos no se respeta. Estos aunque vayan de progres y demócratas lo del catalanismo les anula la racionalidad ("seny").

#11 cat, cat, 24/12/2008 - 20:42

Ja ho he dit altres vegades. No es el mateix ser bilingue com nosaltres que ser bífid com algun d'ells. Bífids de dreta o d'esquerra, tant se val, pero bífids com les serps. Bon Nadal a tots, inclosos els bífids.