Publicitat
Política · 15 de Juny de 2021. 17:13h.

Recol·locat Miquel Buch en una empresa pública

L'endemà que fiscalia sol·licités sis anys de presó per a l'exconseller

Recol·locat Miquel Buch en una empresa pública

El Govern ha nomenat aquest dimarts a l'exconseller de l'Interior Miquel Buch com a nou president de l'empresa pública Infraestructures de Catalunya, que depèn de la Conselleria de Política Digital i Territori, és a dir, del vicepresident Jordi Puigneró.

L'anunci del nomenament s'ha fet l'endemà que la Fiscalia sol·licités sis anys de presó i 27 d'inhabilitació per a l'exconseller per nomenar assessor un agent dels Mossos d'Esquadra que feia d'escorta de l'expresident Carles Puigdemont a Waterloo.

Buch ha opinat que la Fiscalia "barreja" i fa un "judici de valors" per "acusar-me", i ha dit que no l'ha sorprès la causa oberta contra ell, ja que considera que l'Estat "retorça la llei i s'aprofita de tot el que poden i més" en la seva "venjança" contra l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#11 fernando López, barcelona, 16/06/2021 - 17:30

Con el impresionante curriculum que tiene este señor (FP Adva. y Trabajos administrativos en la empresa de su padre), que menos que darle la presidencia de una empresa pública. Así van las empresas públicas en este país.

#10 Tangentopolis, Chicago meixugo, 16/06/2021 - 14:51

Oficina de Colocación Puntcat. Aixó va com una máquiina de fer botifarres amb la velocitat d'un Ferrarri Testagroga (no rossa), en quatre dies colocaràn l'àvia del geriàtric amb un sou de 80 mil cuques com coordinadora del departament ded protecció de les granotes de la Muga, o del canvi climàtic del Llobregat. Son unes fabes aquesta trepa.

#9 Josep, Bcn, 16/06/2021 - 11:19

Si ak final colocaran a todos

#8 OtgerCataló, BCN, 16/06/2021 - 11:12

"España retuerce la ley". Que coj...tienen estos tipos. Nombra asesor de Interior a un mozo de escuadra para que siga cobrando mientras monta muebles, limpia y hace la compra en la mansión del vivales pero los que retuercen la ley son los jueces. No llores que entra en casa un paston entre la directora general y tu. Ahorrad para la multa.

#6 Pepe, Barcelona, 15/06/2021 - 18:07

Ingeniero? No.
Abogado? No.
Economista? No.
Físico? No.

Mmmm... Portero de discoteca!