Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2021. 12:43h.

Recol·loquen a la Diputació de Barcelona a un dels imputats de l'1-O

L'exsecretari de Difusió, Antoni Molons, serà gerent de la cadena de televisió local

Recol·loquen a la Diputació de Barcelona a un dels imputats de l'1-O

Molons, amb Torra, en una foto d'arxiu

L'exsecretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Antoni Molons, serà designat aquest dijous com a nou gerent de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), segons ha sabut e-notícies de fonts de l'ens públic creat per la Diputació de Barcelona. Molons prendrà el relleu de Xavier Escribà, que va deixar el càrrec després que l'Oficina Antifrau denunciés que ocupava un càrrec pensat exclusivament per a ell.

Antoni Molons, home de confiança de David Madí, està pendent de judici per presumpta malversació en la causa del referèndum de l'1-O després que el jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona donés per finalitzat el sumari d'aquest cas.

L'exalt càrrec de la Generalitat era presumptament el "tal Toni", la persona que suposadament va encarregar la publicitat del referèndum de l'1-O a proveïdors, però del que es desconeixia la seva identitat; segons va declarar un agent de la Guàrdia Civil en el judici del procés al Tribunal Suprem.

Molons (Barcelona, 1970) és llicenciat en Dret i ha treballat a la Direcció general de Mitjans Audiovisuals en el programa de desenvolupament i implementació de la TDT local a Catalunya. Ha estat assessor legal de municipis concessionaris de TDT i de televisions locals.

També ha treballat al consorci local Localret col·laborant, primer amb TDCom i amb la posterior desaparició d'aquesta empresa formada per Localret, Comunicàlia i la XAL el juny del 2008, i a Localret. En aquesta etapa va assessorar legalment els municipis concessionaris de la TDT local i consorcis públics. També ha assessorat legalment els ajuntaments en qualsevol matèria audiovisual.

 

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 electra, Barcelona, 28/07/2021 - 08:58

La Presidenta de la Dputació el que hauria de fer es preocupar-se més dels treballadors que alguns fan més hores que un rallotge i pafgan-se el llum de la eva buxaca, Els sindicats serveixen per alguna cosa. NURIA els treballadors de la Diputació no eatant contents amb tu,,,,,, , mira be qui manega sireres al teu costat!!!!!!

#17 joan carles, Barcelona, 27/07/2021 - 09:12

S'han de tancar les Oficines d'Ocupació. Qui vulgui feina que vagi a la seu d'algun partit. Treim partit dels diners que ens roben !!

#16 Alien, Saturn, 27/07/2021 - 07:03

Esto no es el "establishment", es el "endollishment". No entiendo que la "televisión" de la Dipu dé para tanta enchufe.

#15 Pepe, Andorra, 26/07/2021 - 23:47

Los tontos pagamos, los separatas listos cobran. Hala, a currar para pagar y si hacéis números de todo, se demuestra q el sistema feudal, era menos confiscatorios q este, q si algo tengo claro es q democracia no es q se queden con el esfuerzo de mi trabajo para nada útil para la sociedad.

#15.1 Tabarnés puro, Barcino, 27/07/2021 - 08:40

En la Edad Media te cobraban el diezmo, ahora si sumas IRPF, IVA, impuestos especiales, impuesto de la electricidad, etc... pagas más de la mitad de lo que ingreses. Y todo para alimentar a estas sanguijuelas improductivas.

#14 Barretina a rosca, Black hole, 26/07/2021 - 21:50

"Molons prendrà el relleu de Xavier Escribà, que va deixar el càrrec després que l'Oficina Antifrau denunciés que ocupava un càrrec pensat exclusivament per a ell."

Mi no entender, crean un cargo a lo "Toni Cantó" y cuando echan al "Toni Cantó" de turno ponen al "Toni Molons". ¿no habría que quitar el cargo y que no lo ocupase na