Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2019. 21:28h.

Recol·loquen Joana Ortega a l’ACM

L’exconsellera de Governació serà la nova secretaria general de l’entitat municipalista

Recol·loquen Joana Ortega a l’ACM

Joana Ortega

L’Associació Catalana de Municipis ha nomenat aquest dilluns l’exconsellera de Governació, Joana Ortega, com a nova secretària de l’entitat municipalista. L’exdirigent democristiana, que va muntar un negoci de moda italiana fa tres anys, ja va tornar a ocupar un càrrec de caire polític quan a mitjans del passat mes de maig va ser nomenada assessora en Projectes Transversals del Departament d’Empresa i Coneixement.

El president de l’ACM, Lluís Soler, ha justificat la designació d’Ortega pel seu “coneixement de la realitat” dels pobles i ciutats de Catalunya.“Ens aporta ascendència institucional i un coneixement de la realitat dels nostres pobles i ciutats amb l’expertesa que li ha generat la relació amb el món local com a vicepresidenta del Govern català”, ha destacat Soler.

També ha reconegut que té “un sentit simbòlic”. “Estem en moments excepcionals i tenim actors excepcionals que han treballat per la construcció del país amb l’anhel col·lectiu de llibertat”, ha afirmat el president de l’ACM.

L’executiva de l’entitat municipal també ha escollit els cinc nous vicepresidents: Mercè Bosch (Maçanet de Cabrenys) com a vicepresidenta de l’àrea d’Atenció a les persones, Josep Caparrós (La Ràpita) com a vicepresident de l’àrea de Dinamització Econòmica, Àstrid Desset (Anglès) com a vicepresidenta de l’àrea de Projecció Exterior, Xavier Paz (Molins de Rei) com a vicepresident de l’àrea de Governança Local, i Sergi Pedret (Riudoms) com a vicepresident de l’àrea de Territori i Sostenibilitat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 08/10/2019 - 15:22

Un negoci de moda...doncs jo li dic que no em veurà mai per una de les seves botigues...

#10 Fierecita, mongat, 08/10/2019 - 14:11

¿alguien pensaba que las puertas giratorias habían desaparecido?

#9 Regina, Palau d’Anglesola, 08/10/2019 - 13:51

Deuen necessitar psicòlegs per mitigar els estralls del procés

#8 Lince, Vng, 08/10/2019 - 12:18

.. de tienda en tienda.. haciendo caja.. ahora mejor entrenada.

#7 Neferu, Barcelona, 08/10/2019 - 10:18

Vaya novedad. Es bien sabido que el procés es una Agencia de colocación por y para independentista