Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2009. 09:13h.

Recomanen "teràpia" a Rosa Díez

Un exmilitant l'anima per carta a contractar "un bon especialista"

Recomanen "teràpia" a Rosa Díez

Rosa Díez, en una imatge d'arxiu

L'exmilitant de UPyD, Carlos Estévez, ha enviat la seva carta de baixa a la presidenta del partit, Rosa Díez. El motiu de la seva baixa és que "aquest no és el partit que volem, aquest no és el partit al qual crèiem haver-nos afiliat ni al qual hem portat als nostres amics que avui se senten estafats".

"Fa dos anys era una gran idea i que dos anys després ha estat adulterat, perd militants, no creix en la societat com deuria ", afegeix, a més de lamentar que "no hem estat capaços de llançar un manifest social entendible i ilusionante a tots els espanyols".

En aquest sentit, Estévez acusa a Díez d'"aplicar als crítics la mateixa medecina que t'aplica ZP, no et queixis a partir d'ara. Ens vas dir que sou un aparell maquíssim, guay, demòcrata fins a les cachas i els altres una colla d'indocumentats que no saben que parlen".

També se li retreu que en l'última reunió del partit "vas treure el pitjor de tu mateixa, vas estar crispada, vas esbroncar el que opina diferent". "Rosa crec que realment necessiteu la teràpia però no en grup sinó individual, contracteu un bon especialista", s'afegeix.

"Bé, ja tens el partit que desitjaves, el partit controlat per tu i els teus acòlits des de dalt fins a baix, el partit de la pau dels cementiris, el partit que perd 1000 militants entre juny i setembre, però se m'oblidava que el teu ideòleg de cambra diu que els partits no necessiten militants només capolls que peguin sobres", critica.

Estévez anuncia que "jo me'n vaig, em sento estafat". "En aquest congrés hem entrat com un partit transversal, nacional i democràtic i hem sortit sense cap debat com a socialista, federalista i estalinista", lamenta, a més de sentenciar que "per a mi UPyD ha mort, Rubalcaba, que teu saps que és molt llest, tenia raó serà un partit de curt recorregut perquè vas tenir l'oportunitat i no la vas aprofitar".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Gudrun, BCN, 01/12/2009 - 02:51

Venid todos a trabajar con Ciudadanos por la fraternidad, la democracia y la administración constitucionalista. Tenemos buen ambiente en el partido y todos somos necesarios ahora.

#9 Pelayero, Xusmamola, 30/11/2009 - 22:39

El partido de Rosa Díez igual que los Ciudadanos, empezaron con demagogia y populismo de la nueva política y a los cuatro días ya se están tirando los trastos por encima y lleno de deserciones con acusaciones de despotismo y falta de democracia interna.

#8 Ufrasico, Villena, 30/11/2009 - 15:45

Por voto directo, sin el cocinado sociata, UPyD ya esá el tercero, y subiendo

http://www.upyd.org/web_medida/plantilla_general/contenedor.jsp?seccion=221

#7 Marc, Barcelona, 30/11/2009 - 14:50

A dia d\'avui Ciudadanos té 654 militants. És un partit quasi mort. Compareu-lo amb Reagrupament que en té quasi 4000.

#6 Tarragona, Tarragona, 30/11/2009 - 13:06

Sempre poden agafar gent de C's si es que en tenen 1000 :-)