Publicitat
Política · 25 de Maig de 2021. 21:37h.

Recompensa pels serveis prestats

Dues de les noves conselleres han estat processades per l'1-O

Recompensa pels serveis prestats

Natàlia Garriga i Tània Verge, que demà prendran possessió com a conselleres de Cultura i d'Igualtat i Feminismes respectivament, tenen o han tingut problemes amb la justícia a causa del procés sobiranista i el referèndum. han tingut problemes amb la justícia a causa de causes judicials relacionades amb el referèndum.

Garriga, que és la secretària de Política Cultural, Educació i Esports d'ERC, va ser detinguda el 20 de setembre de 2017 per la Guàrdia Civil quan era directora de serveis del Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda. Actualment està imputada pel jutjat d'investigació número 13 de Barcelona en la causa sobre l'1-O.

Verge, que no milita a Esquerra i arriba com a independent, va ser una de les síndiques electorals de l'1-O. Va ser encausada, jutjada i posteriorment absolta pels delictes de desobediència i usurpació de funcions dels que se l'havia acusat. La Fiscalia, de fet, va acusar d'aquests delictes a tots els membres de la Sindicatura de l'1-O, i tots ells van ser absolts.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Mireia, Matadepera, 26/05/2021 - 10:59

Fent honor a la veritat hi ha arguments per confirmar que aquest governet es pot qualificar com una banda de delinquents. El pacte es va fer amb el delinquent barbut que compleix condemna, el lloc un centre penitenciari, i quatre dels nomenats consellerets tenen causes pendents amb la Justicia i la resta del personal son fidels als sediciosos.

#8 recordad 6 y 7 de septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 26/05/2021 - 10:36

incluso dejando de lado la vertiente politizada del Govern, es más que evidente que el nivel técnico de la Generalitat cae en picado proceso electoral tras proceso electoral precisamente cuando las complejidades del mundo actual requeririan personas cada vez mejor formadas

#7 Pan con tomate y jamón ibéric, El Trabuco catalán..., 26/05/2021 - 10:18

Si ya lo se, esto que voy a decir es machista... pero es la verdad... Quizás si se lavaran el pelo, solo quizás, mejorarían algo esa imagen de monjonas procesístas. Solo falta la monja bigotuda... y champú, mucho champú...

#6 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 26/05/2021 - 09:09

Hay un hombre que me hace sonreír más que mi marido....mi oculista!

#6.1 La Mare Superiora, Guernsey, 26/05/2021 - 15:28

El meu perruquer,jijijjijijiiiii.

#5 Neferu, Barcelona, 26/05/2021 - 08:19

Esta legislatura va a ser un carrusel de pagos o premios por los servicios prestados a la causa pero, que nadie se llame a engaño porque es exactamente lo que hemos elegido los catalanes. Si el día de la votación esos tres millones de NO indepen hubiesen salido a votar, hoy no tendríamos en Catalunya este gobierno supremazist. Los errores se pagan.